Rajalla vilkasta joulun ja loppiaisen välisenä aikana.

RajavartiolaitosNiiralan rajanylityspaikalla on odotettavissa vilkas rajanylitysliikenne joulun ja loppiaisen välisenä aikana.

Koko vuoden rajanylitysliikenne on ollut noin kahdeksan prosentin kasvussa, ja rajanylitysten määrä tulee tänä vuonna olemaan yli 1 600 000.

Kuva: rajaliikenne.fi

Kuva: rajaliikenne.fi

Liikenne vilkastuu ostosmatkailuun, sekä venäläisten joulun ja uudenvuoden viettoon liittyen. Tilanteeseen on varauduttu kohdentamalla henkilöstöresursseja vilkkaimmiksi odotetuille ajankohdille.

Vilkkaimmillaan liikenne lienee 27.- 28.12.viikonloppuna, sekä 2.1.2014 alkaen saapuvassa liikenteessä. Liikenteen odotetaan jatkuvan vilkkaana aina 12.1.2014 saakka, loppiaisen jälkeen erityisesti maasta lähtevässä liikenteessä.

Juhlapäivät kauppojen kiinni ollessa lienevät rauhallisempia myös rajaliikenteessä. Vilkkaimpina aikoina matkustajia kehotetaan varautumaan mahdolliseen jonotukseen.

Ajantasainen ruuhkatilanne on luettavissa www.rajaliikenne.fi – sivustolta.

Niiralan rajanylityspaikan kautta liikennöi kaksi henkilöliikenteen tilausjunaa 27.12.2013 ja 6. – 7.1.2014. Tilausjunat liikennöivät Petroskoista Niiralan ja Joensuun kautta Kuopioon ja takaisin. Junien vaunu- ja matkustajamääristä ei ole vielä tietoa.

Lähde: Pohjois-Karjalan rajavartioston tiedote

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *