Hedelmiä

Onkohan joku Värtsin lukijoista sattunut maistelemaan tällaista vähän eksoottisen oloista hedelmää ?  Väri ei ole kovin houkutteleva. Liekö vielä raaka? Jos sinulla on kokemusta tämän hedelmän käytöstä niin kerro toisillekin, jos  sitä vaikka uskaltaisi maistella.

Mikähän mahtaa olla tämä eksoottinen näköinen hedelmä?

Mikähän mahtaa olla tämä vähän epäilyttävän näköinen hedelmä?

 

4 comments for “Hedelmiä

  1. Taitavat olla vieraita etelänhetelmiä.. .Kertokaa Ken tietää

  2. jaahas, mitkä ovat mittasuhteet?

  3. Pari lukijaa koetti avata kuvan arvoitusta ja ihan oikeaan suuntaan. Mittasuhteestahan tässä oli kysymys. Kokeilin hankkimani makro-objektiivin toimivuutta tähtäilemällä marjoja katajapuskasta. Eihän niistä ihan haukkapalaksi ole, mausteeksi kuitenkin. Olivat vain kaikki raakoja ainakin tässä katajassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *