Vanha kuva Värtsilästä

Penkoessani wanhoja perintövalokuviani, löysin Värtsilä aiheisen kuvan ainakin 80- vuoden takaa. Postikortti on ostettu Vätsilän Kirja- ja Paperikaupasta. Tunnistaako kukaan arvon verkkovartsilaisista seutua ? t: Paavo MUHKEASTA Kakusta

vanha vartsila

 

3 comments for “Vanha kuva Värtsilästä

  1. Tuo sama kuva löytyy kirjasta Perinnealbumi Pohjois-Karjala osa II.Siinä sanotaan: Värtsilän kirkonseutua 1930-luvulla. Etualalla näkyy tehtaan ja yksityisten omistamia asuinrakennuksia, joiden lomitse kulkee tehtaalta Mutasuon ja Havuvaaran kautta Korpiselkään menevä maantie. Kuvan oikeassa yläkulmassa näkyvät Värtsilän tehtaiden savupiiput.

  2. Korjaan vielä edelliseen tekstiin, että piti olla kirkonkylän seutua, ei kirkonseutua, mikä on hieman eri asia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *