Värtsin uuden kustantajan terveiset lukijoille ja kirjoittajille.

Värtsi-lehden uutena kustantaja toimii Värtsilän Pitäjäyhdistys ry. Päätoimittajana toimii kyläyhdistyksen tiedottajanakin jo vuosia toiminut Eira Varonen.

Kyläyhdistyksemme tukee ja haluaa yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa resurssiensa mukaan olla kehittämässä Värtsilän kylää. Kyläyhdistyksen ja Värtsi lehden yhteistyön näemme yhtenä luontevana osana toimia kylämme parhaaksi.

Värtsilehti ja kyläyhdistys toimivat vapaaehtoisella harrastustoiminta pohjalla. Toimijoilla on omat leipätyönsä ja rajalliset talkooresurssit. Toivomme lukijoiden ymmärtävän, ettei verkkolehden toimittaminen ole kyläyhdistyksen päätoimintaa. Toimittaja(t) kokoavat juttuja kirjoittajilta julkaistavaksi Värtsiin, kuten tähänkin asti.

Toivomme vilpittömästi, että nykyiset kirjoittajat jatkavat ansiokasta työtään Värtsin hyväksi ja saisimme uusiakin kirjoittajia mukaan. Toivomme tukeanne ja rakentavaa asennetta, jolla ylläpidetään Värtsilä henkeä!

Värtsi lehden lisäksi Pitäjäyhdistys ylläpitää omia kotisivuja www.vartsila.fi. Näiltä sivuilta löytyy mm. kyläämme koskevat ajankohtaiset tiedotteet. Työnjako Värtsi lehden ja vartsila.fi sivuston välillä on muodostunut ajanmyötä selkeäksi ja toimivaksi.

Värtsissä julkaistaan kaikenlaisia juttuja jatkossakin. Erityisesti keskitymme värtsiläisiä kiinnostaviin juttuihin, jotka käsittelevät menneitä aikoja, nykypäivää tai tulevaisuutta.

Verkkolehden perustajat ovat luoneet Värtsille hyvät perustukset! Kiitokset kuuluvat heille!

Värtsi-lehti on tärkeä henkireikä ja imagon luoja kylällemme. Verkkolehti kiinnostaa ja sitä luetaan monta kertaa päivässä. Monet aloittavat aamunsa avaamalla ensimmäiseksi www.vartsi.net sivun. Keskustelut/kommentit kiinnostavat lukijoita. Ne antavat hyvän lisän juttuihin ja mahdollistavat mielipiteiden vaihtamisen.

Mukavaa joulun odotusta kaikille!

Terveisin
Pitäjätoimikunta

ps. Värtsissä on juttupula! Juttuja voi lähettää osoitteeseen verkkovartsi@gmail.com

53 comments for “Värtsin uuden kustantajan terveiset lukijoille ja kirjoittajille.

 1. Olen lukenut Värtsin julkaisemia kirjoituksia ja
  kommentteja,nytolen rohkaissut itseni muutamaan
  sepustukseen
  Toivotamme Värtsin toimitajille ja kirjoittajille
  Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta
  Sinikka ja Pentti

 2. Pentti, kiva kun saadaan uusia kirjoittajia.Eihän meistä kukaan varmaan Waltari tai Sillanpää ole, vaikka jotkut kirjoitukset mielestäni ovat upeuita.

 3. Mielenkiintoista lukea näitä 5 vuotta sitten kirjoitettuja kommentteja…Samat sävelet ja argumentit, eri aika vai ….sama meno jatkuu..2017

  Kumpa Värtsistä saisikin euron..tai kaksikin… Kevennys: Kiinalaisten mediatalojen …miljoona tarjouksia odotellen…😀

  ”Hyräillään hiljakseen, kyllä asiat lutviutuu!” Lainaus ja opiksi otettu elämänviisaus kyläpäällikkö Matilta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *