Värtsiläpäivät lähestyvät!

Yhdistykset, yritykset, kyläläiset, loma-asukkaat ja kaikki, jotka ovat kiinnostuneita kylämme perinteisestä kesän ykköstapahtumasta kutsutaan ideapalaveriin kylätalolle.

Järjestelyistä vastaava oma kyläyhdistyksemme, Värtsilän Pitäjäyhdistys kutsuukin kaikki vaikuttamaan ja osallistumaan Värtsiläpäivien lopulliseen ohjelman ideointiin ja viimeistelyyn Värtsilän kylätalolle torstaina 14.6. klo 19. Uusia ideoita ja tekijöitä etsitään, joten runsasta osanottoa toivotaan!

Kuva Värtsiläpäiviltä 2010

Lue Värtsin juttu kesän 2011 Värtsiläpäivistä

16 comments for “Värtsiläpäivät lähestyvät!

  1. Varsinaiset Värtsiläpäivien jutut löytyvät esimerkiksi kuukausihaulla 23.-24.7.2011. Tuo jutussa oleva linkki vie jälkikäteisarviointiin, joka myös haukkumiseksi tulkittiin.

  2. Kukahan siinä kuvassa pyllistää. Hyvin napattu kuva jokatapauksessa.
    MirjaSisko

  3. Onko mahdollista että jokimelonta olisi tänäkin vuonna ohjelmassa?Uusia melojia/Värtsiläpäivillä käviöitä olisi tulossa.

  4. Monet tykkäävät erilaisista urheilusuorituksista – itelläkin on kokemusta
    joella kilpailusta. Vakuutukset on muistettava panna kuntoon – samoin
    ratsastelussa.
    Mirja Pusa

  5. Ideat joita on tullut ”kautta aikojenkin” niin ovat hyviä vaikk´ei niitä kaikkia aina ole toteutettu.
    Pitää muistaa se tosiasia mistä vetäjät ja puuhamiehet? Se aktivistien vähäinen ryhmä, joka on käytettävissä on monesti täystyöllistetty. Eli vetovastuuseen ja vaikka pelkäksi käskyläis talkoomieheksi ilmoittautumisia varmaan kaivattaisiin lisää. Tämä on tuttu juttu jo pitkäaikaiselta kyläpäällikkö rupeamalta. En tiedä, mutta luulisin, että näin se on tänäänkin.

  6. Laittakaahan tämän vuoden Värtsiläpäivistä juttua Värtsinkin sivuille. Päivät on jo viikon päästä ja kaivamalla saa kaivaa tietoa tapahtumasta. Jos vaikka joku lukija innostuisi ja ennättäisi vielä paikan päälle.

    Kesäterveisin Pasi

  7. Värtsin sivulta on linkki V.n pitäjänydistyksen sivulle, siellä on ohjelmatietoa.

  8. Värtsiläisillä, en ole aivan varma onko kaikilla, mutta luulisin, että heillä on kirjain merkeissään oman palvelimen lisukkeena Pitäjäyhdistyksen sivut. Joten lukutaitonen löytää sieltä suoran linkin myös värtsin sivuille ja nopeasti.

  9. NIIN ja oletteko todella huomioineet, että ihan oikeasti Värtsiläpäivät lähestyvät. Minä ainakin toivoisin,että tulevalla viikolla ja ehkä seuraavallakin jutut ja kommentitkin olisi todella Värtsilä kohtaisesti painottuneita. Tämä olisi jo kunnian kunnianosoitus niille talkoo työn raatajille, jotka työpanoksensa antavat päivien hyväksi.

  10. No onkos Värtsilän oma hanuristi siellä soittamassa- toivon ainakin niin. MirjaSisko

  11. Voisi olla vaikka kilpailuja lapsille eikö olisi hyvä ajatus?Kommentoikaa lisää asiasta.

  12. Hieno kuvaus Wärtsilän historiikista. Milloin saisimme nähdä Wärtsilän ja Värtsilän, eli Wärtsilä yhtymän synnyin seudun Ja Värtsilä kylän yhteistyöstä dokumentin. Se olisi sitä kauan kaivattua oikeaa yhteistyötä, jossa me Värtsiläisetkin arvostaisimme Wärtsilän ja Värtsilän merkitystä molempien osalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *