Kalenteria kootaan

Tällainen oli kesäkalenterin etusivu.

Värtsilän paperiin painettu Tapahtumakalenteri syksy-joulu 2010 ilmestyy piakkoin. Yhdistykset ym., joilla on kokous- tai muita tapahtumia ilmoitettavana, tiedot tulisi toimittaa 4.10. mennessä os. Hemppa puh. 050 403 6626 tai e-mail: heino.turunen@elisanet.fi

Tällaisen tiedotteen on jättänyt julkaistavaksi Heino Turunen pitäjäyhdistyksestä. Tuo Tapahtumakalenteri ilmeisesti jaetaan koteihin, joten siihen kannattaa tiedot laittaa.

Share

1 comment for “Kalenteria kootaan

  1. Olisiko aika tehdä perinteinen tapahtumakalenteri pitkästä aikaan? Kaikki kun eivät tätä nettiä käytä vieläkään. Olisi myös nostalgista, paperinen paikallis tiedote. Olen ollut mukana tekemässä tietokoneella vuosien ajan tätä Värtsilän tapahtumakalenteria. Muistaakseni kahdesti vuodessa on jaettu kyläläisten postilaatikkoon.

    Näitä paperisia tiedotteita, tarkemmin mainoksia postilaatikot pursuaa, ihan kiukuksi asti. Olen monesti suunnitellut laittavani postilaatikkoon: ei mainoksia tarran tai vastaavan merkinnän. Ajatukseksi on jäänyt. Mutta aina kun postilaatikolla tulee käytyä, kerran viikossa, on loota tukossa mainoksista. Runtattu väkisin sisään matsku ja taas kiukutti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *