Potsiraitti avautuu Kemiessä sunnuntaina

UUSI POTSIRAITTI AVAUTUU SUNNUNTAINA 27.8.2023 klo 14

Opastettu kierros Maiju Lassila-teatterilaisten johdolla alkaa kunnanvirastolta klo 14 ja päättyy Maiju Lassila -teatterille. Reitti on noin 1,5 km ja se on esteetön, joten mukaan voi lähteä kaikenlaisilla ajokeilla. Reitin varrella kuulet musiikkia Kuisma Lipposen sävelin ja pääset heittämään turbo-keihästä kunnanjohtaja Mikko Löppösen opastuksella.

Tapahtuma päättyy teatterilla järjestettävään musiikilliseen tarinahetkeen Katri Helenan laulujen innoittamana. Musiikista vastaavat Anne-Maarit Hyttinen ja Tuomo Makkonen. Tarinaa iskee Teemu Jaatinen.

Tapahtuma on maksuton. Teatterilla saatavilla kahvia ja lisukkeita omakustanteisesti.

Olet lämpimästi tervetullut koko kylän yhteiseen tapahtumaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *