Amerikan Armaksen näyttelijöiden esittelyn hoitaa Reino Vainio

Viimeinen näytös Värtsilän kesäteatterin esittämästä komediasta Amerikan Armas on sunnuntaina 6.8.2023 klo 13. Videolla Reino Vainiota uskomattoman hienosti näyttelevä Suvi Martikainen esittelee näyttelijät, ohjaajan, tekniikassa työskentelevät ja kuiskaajan. Tervetuloa viimeiseen näytökseemme!

Videotallenne KaitaFilmi Produktio, Hannu Putkuri, Kitee

3 comments for “Amerikan Armaksen näyttelijöiden esittelyn hoitaa Reino Vainio

  1. Hyvää palautetta on tullut. Ei ole mennyt hukkaan yli 1/2 vuoden työ tämän tuotannon kanssa.
    Hauskaa olla aina pittää ja onhan se elämä ihmisen parasta aikaa!

    Tämä esitys siirtyy huomisen jälkeen Värtsilän kesäteatterin historian kirjoihin, muiden näytöksien jatkumoksi.

  2. Kiitokset hauskasta teatteriesityksestä! Olimme viime vuoden tapaan serkkuni kanssa Värtsilä -päivillä ja kesäteatterissa 21.07. Värtsilässä on tapahtumia enemmän kuin monella suuremmalla paikkakunnalla. Poikani perheineen oli myös parina päivänä paikalla. Sadekeli hidasti vähän menoa, mutta oli lopulta vain pukeutumiskysymys.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *