Eläkeliiton Värtsilän osasto kisaili Sääperillä

Kuva: Kalle Väänänen

Eläkeliiton Värtsilän osasto vietti Sääperillä eilen tiistaina mukavaa ulkoilupäivää yhdessäolon merkeissä. Ohjelmassa oli osaston väliset pilkkikilpailut. Vaikka aamun sää näyttikin karmealta, muuttui sää päivän mittaan sellaiseksi että jäällä ja nuotion äärellä saatiin nauttia mukavasta talvisäästä ja rennosta yhdessäolosta.


Pilkkikilpailun voitti Kalle Väänänen 169 g kokonaissaaliilla. Toiseksi sijoittui Markku Saukkonen (139 g) ja kolmenneksi Juhani Miinalainen (67 g). Suurimman kalan, 105 g ahvenen nappasi Markku Saukkonen kuten myös kilpailun pienimmän kalan joka painoi 7 g.


Osallistujia eilisessä pilkkikilpailussa oli kahdeksan ja jokainen sai kalaa. Kuusi pilkkijöistä sai kahta eri lajia, joko ahvenen ja särjen tai ahvenen ja kiiskin. Päivä päätettiin grillikatoksessa nautituilla nuotiokahveilla jonka kera herkuteltiin pullalla ja grillimakkaralla. Päivä oli kaikkineen onnistunut.

2 comments for “Eläkeliiton Värtsilän osasto kisaili Sääperillä

  1. Vaikuttaa olleen mukava tapahtuma. Sitten kun saa vielä jonkun kalan, niin se on jo ekstraa. Ei tarvinnut ratkoa tuloksia arvioitujen nykäisyjen perusteella kuten joskus joudutaan tekemään.

    Mukava tuo kuvakin: Saalis ryhmäkuvassa

  2. Artikkeliin lisätty Kalle Väänäsen lähettämiä kuvia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *