Laturetki Järventauksen ja Kyläparin maastoissa

HUOM!!! Laturetki siiretty viikolla liian lumen takia. Oikea päivämäärä on sunnuntaina 19.3. klo 9 – 14. Aloitus- ja muonituspaikat Tohmajärvellä Kolmisoppisen kotalaavu, Vepsäntie 562 ja Pitkäjärven laavu, Korkeakankaantie 577 ja Kiteellä Palinan datsa, Korkeakankaantie 86 ja Rantapirtti Kantosyrjäntie 5. Myynnissä makkaraa, voilleipää, pullaa ja kahvia. Rantapirtillä lisäksi hernekeittoa. Käteismaksu. Vapaaehtoinen latumaksu. Perinteinen tyyli.

1 comment for “Laturetki Järventauksen ja Kyläparin maastoissa

  1. Kyläparin ja Järventauksen Marttojen laturetkeä on jouduttu siirtämään viikolla eteenpäin. Alkuperäisen aikataulun mukaan laturetki oli tarkoitus järjestää tulevana sunnuntaina 12. kuluvaa kuuta. Sääennusteet lupaavat kuitenkin sunnuntaiksi lumimyräkkää, mistä syystä retki on siirretty hiihdettäväksi heti Kiteellä suksittavan maakuntaviestin jälkeen sunnuntaina 19. kuluvaa kuuta.

    https://www.kotikarjala.fi/article-6.6.58614.10ea9bdc8d

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *