4 comments for “Kauppiaat vaihtuvat

  1. Pakariset Reima ja Eila taisivat olla viimeiset kauppiaat Niiralan K-kaupassa.

    Kyseinen rakennushan on purettu pois.

    Ei taida olla kenelläkään valokuvaa ko. rakennuksesta??

  2. Muutimme keväällä 1968 Värtsilään ja silloin kauppa oli Hurrin Pentillä ja sen hoidosta vastasi Keijo Vuojolainen. Muistelen, että myös Saarisen Maija oli töissä siinä. Jokunen vuosi myöhemmin Pentti lopetti tämän kaupan ja keskitti toiminnan kylän keskustaan.

  3. Karjalainen lehden Hyvän Joulun toivotukset ovat Hurrin Penan kaupan osalta Niiralasta vuodelta 1971 viimeiset.

  4. Onkohan Niiralan K-kauppa jatkanut toimintaansa kauppiaspariskunta Pakaristen jälkeen? – Siitä minulla ei ole tietoa. Pakarisethan muuttivat Etelä-Suomeen Niiralan kauppiasuransa jälkeen. Samoin tein minäkin että etelään muutin ja muutaman vuoden kuluttua Svea-mamman maille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *