Hyvää itsenäisyyspäivää!

Ti 6.12. Itsenäisyyspäivä. Reserviläisten kirkkopyhä. Jumalanpalvelus Tohmajärven kirkossa klo 10, Lappalainen, Kivivuori. Jp:n jälkeen perinteinen seppeltenlasku sankarihaudoille, ohjelma: Hymni (Olli Riikonen, trumpetti), seppelten laskeminen, puhe (Jussi Raerinne), virsi 577:1-3.

Seppeltenlaskut Tikkalan hautausmaalla ja Värtsilän kirkolla klo 9.

4 comments for “Hyvää itsenäisyyspäivää!

 1. Oi kallis Suomenmaa –
  ei toista armaampaa
  voi maailmasta löytää
  kuin tämä köyhä kotimaa,
  jonka kauniiks on kasvatellut
  taattojemme työ

  Hyvää Itsenäisyyspäivää !

 2. Hyvää itsenäisyyspäivää!

  Kävin Hietaniemen sankariristillä.Elämme poikkeuksellisia aikoja.Sankarivainajien ristille valui jatkuva ihmisten virta.Tuhansia tavallisia perheitä!

  Sotaveteraani isäni ei väsynyt opettamaan että kaveria ei jätetä ja omia autetaan aina.
  Useat pitkät ruokajonot Helsingissä ovat satojen metrien mittaiset.
  Avun tarve on nyt moninainen Suomessa
  puhumattakaan Ukrainalaisten kärsimyksestä.

  Tietysti tästäkin vaikeammasta ajasta selvitään,
  ei jätetä kaveria!

 3. Itsenäisyyspäivän juhla Koulukeskus Ajossa ei taaskaan vetänyt paljoa yleisöä 24 henkilöä vain. Mistä tavallinen kuntalainen sai tietoa tilaisuudesta. Jos ei lukenut Tohmajärven kunnan sivuja tai Värtsilehteä, niin ei tiennyt tapahtumaa olevan. Ja aika pieni prosentti kuntalaisista em.sivuja lukee. Yhden kuntalais ryhmän velvollisuus olisi olla paikalla Kuntansa Itsenäisyys juhlassa, nimittäin Kunnanvaltuutettujen. Jos valtuutetulla ei ole juhlassa jotain tehtävää, puhe tms. niin paikalle ei tulla. Tänään en pongannut yleisön joukosta heistä yhtäkään, enkä muinakaan vuosina, kuin ykkös valtuutetun. Miksi näin on?

 4. Komeat järjestelyt sekä Värtsilän, että Tohmajärven kirkoilla. Hyvä ja kestävä perinne! Erityinen huomio oivallisesta puheesta Tohmajärven muistopatsaalla Jussi Raerinteelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *