Joulumyyjäisissä riitti vilskettä

ToKi -hankkeen porukkaa oli myös esittelypöydän takana

Värtsilän perinteisissä Joulumyyjäisissä riitti vilskettä. Minna Kutvonen, joka yhdessä Kylätalon väen kanssa järjestelyistä vastasi, oli saanut paikalle liki 30 myyjää. Tuotetarjonta oli hyvin monipuolista. Matti Jaatinen arvio jo kolmen ensimmäisen tunnin jälkeen että myyjäisissä oli siihen mennessä vieraillut kolmesataa henkeä.

Myyjiä löytyi useasta eri huoneesta

Kylätalon kahviossa oli tarjolla niin makeaa kuin suolaista

5 comments for “Joulumyyjäisissä riitti vilskettä

  1. Kylläpä oli hyvät myyjäiset! Kiitos järjestäjille🌹

  2. Myyjäiset näkyy olleen hyvät ja monipuoleiset,oli varmaan muiltakin paikkakunnilta osallitujia,se on hyvä se myös jatkuvuuden kannalta.Värtsilän aktiiviset ja ahkerat toimijat jollainlailla palkita. Asiat näin hankalaan aikaan voivat vähentää myös talkoohenkeä,ellie oikeat henkilöt saa jollain lailla kiitosta.

  3. Erinomaisen monipuolinen tarjonta, puhumattakaan hauskasta seurasta! Kutvosen Minnakin oli niin virkeä, jotta pääsee hetimmiten värkkäämään uutta pippaloa!!

  4. Ehdin loppusuoralle, saavuin paikalle vajaa klo 14. ”Tupa” oli edelleen täysi! Immeisiä vieläkin paljon paikalla, ja tein hyviä löytöjä. Kevätkääryleitä ei ollut enää, mutta Meeriltä ostamaani suklaakakkua vieraani kehuivat kovasti! Kyläyhdistykseltä mukaan lähti ensimmäiset joulutortut. Nam!

  5. Minna alkaa seuraavaksi värkkäämään hauin surmaa Sääperille. Jouluhauet täytyy saada. Näin talvella kun ei voi sitä puutarhaa hoitaa. Hyvä on järjestelyjä tehdä pätevien kumppaneiden avulla, mutta välillä saa olla toistenkin vuoro. Suuret kiitokset myös asiakkaille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *