6 comments for “Viikon puheenaiheet vko 19/2022

  1. Kiitos Eiralle vinkistä, kävin lukemassa artikkelin. Rauhalliset kevätterveiset sinne susirajalle täältä Espoosta!

  2. Olin Värtsilän kirkkopihalla, kun laskettiin seppeleet sotasankareitten muistomerkille. Kiitos Pitäjäyhdistykselle ja rajavartiostolle! – Tapahtuma jatkui pitäjäyhdistyksen nykyisellä tomiipaikalla, Värtsilän entisellä koululla. Sain informaatiota yhdistyksen jatkomahdollsuuksista. Mieleni ärtyi. Tohmajärven kunnan asenne ei tyydytä veronmaksajaa, joka asuu kunnan itäreunalla eli Pohjois-Karjalan maakunnan Tohmajärven kunnnan Värtsilän pitäjän Kaustajärven kylässä – Universumin Helmessä liki rajaa Suomen puolella – puoli km Putinin rajasta.

    Miksi? Siksi, että kunnan hallinnossa ei tajuta Värtsilän tärkeää asemaa kunnan kokonaisuuudessa. Jos asia jotakuta kiinnostaa, voi ottaa minuun yhteyden. Kerron sitten!

  3. Tohmajärvi on Tohmajärvi.
    Värtsilä on ”Tynkä-Värtsilä”!

  4. Eipä ole Tohmajärvikään tynkää kummoisempi. Näin käy kaikille Periferian kunnille ajan saatossa.

  5. Suomi-Ruotsi taistelu jääkiekossa tänä iltana kävi köpelösti. Ruotsi pesi Suomen. Meni rangaistus laukaus kilpailuksi, onneksi kukaan ei kuollut eikä haavoittunut. Ja pääosin pyöreillä kiekoilla pelasivat vain Suomalaiset ampuivat muutaman pitkän kiekon. Selostajan puheesta päätellen, niin on ne Ruotsin pelaajat hyviä pesijöitä. No onpahan soomi pojista tullut puhtaita, kun Ruotsi pesi ne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *