Ranta-asukit tulivat

Ranta-asukit tulivat kylmän pohjoistuulen takia tänne mäelle syömään muiden lintujen syömättä jääneitä kauranjyviä.En tiiä varmaksi,onko tämä pari sama joka pesii lähellä meidän rantasaunaa. Ovat kuitenkin juhla-asuisia niinkuin keväällä kuuluukin olla.

Toisessa kuvassa meidän Mikukissan korvat näkyvät,tarkkailee lintuja ikkunasta. Mikukissa on kuuro,se kiertelee päivänaikana ikkunoista ihailamassa lintuja.  Joskus se oikein marahtelee ja tärisee innostuneena. Nuo toiset kissat eivät ole läheskään niin kiinnostuneita.


Kalle-M Väänänen

1 comment for “Ranta-asukit tulivat

  1. Kiva katsella tällaisia ranta-asukkeja. Meillä ei ole tällaisia näkynyt, mutta ei ole rantaakaan kovin kähellä. Kyyhkynen on Vapun jälkeen alkanut vierailemaan.

    Lintubongareilla on aktiivinen viikonloppu, ”Tornien taisto”
    Meillä on alkanut ”pönttöjen taisto” kun kirjosiepot saapuivat pihapiiriin. Ensimmäiset sinitiaisen munat jo löytyi maasta kun kirjosieppo on tyhjentänyt pöntön. Kyllä minä en yhtään tykkää tuommoisesta touhusta..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *