Viirupöllö vieraili

Viirupöllö antoi kuvata itseään muutamia kertoja, eri paikoissa istuksellen.
 -Ekakuva noin 8m:n päästä,eikä ollut ikkuna välissä. Otin sen käsivaralta.
 -Toinen naamakuva, rajattu ekakuvasta.
 -Kolmas.Lensi noin 30m:n päähän. Omasta mielestäni aika onnistunut sekin kun käsivaralta. Ei lintujen syöttöpolula pysty jalustaa asentamaan.Polku kulkee metrisen hangen pinnalla ja kapeana.Kerran ruokia viedessä polkasin viereen,meinasi lintujen syöttöpaikka tulla siihe, puolet siihen jäikin.😁

2 comments for “Viirupöllö vieraili

  1. Kiitos Kalle hienoista kuvista. Kaunista, mutta surullista. Lunta on niin paljon, että tällaiset isot lihansyöjät alkavat kuolla nälkään. Ei näy hiiriä hangella. Meillä ei ole pöllöjä vielä näkynyt, mutta ilveksen jälkiä alkaa olla lähes yhtä paljon kuin jäniksen jälkiäkin. Yksi ilves oli kulkenut yöllä lintujen ruokintapaikan kautta, kissaako lie odotellut ulos. Naapurissa noin 1 km päässä oli ilves odotellut puun alla kun isäntä oli laskenut koiran iltatarpeilleen. Pitäisi varmaan ruveta pyydystämään pöllöille hiiriä loukuilla lintujen ruokintapaikalta. Siellähän ne hiiret pitävät öisin juhliaan.

  2. Onkohan ”Pöllöjä” näkynyt Värtsilässä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *