Hyvää Uutta Vuotta 2022

Isot ilotulitukset kiellettiin, mutta vuosi vaihtui näinkin pienellä tulituksella, ja olisi saattanut vaihtua ilman tätäkin. Leppoisaa verskiä vuotta, Värtsin väki.

6 comments for “Hyvää Uutta Vuotta 2022

 1. Hyvää uutta vuotta!
  Värtsilässä tapahtuu. Tori.fi;ssä Majatalo myynnissä kiinteistöineen. Ehkä joku kiinnostuu, ettei jää tyhjilleen iso ja hieno miljöö. Toivottavasti Kesäteatteri ensikesälle toteutuu.

 2. Hyvästipä alako tääki vuosi. Johan se piti arvata. Eihän sielä menesty mikään. Kouluki vietiin, tuskinpa sielä on enää lapsiakaan kyläkoulua varten. Aika entinen ei koskaan enää palaa.. Opiskelun ja työn perässä ihmiset muuttaa pois.
  Wärtsilä menetettiin sodissa kirkonkylineen ja taajamineen. Kaupunkihan se olisi nykyaikoina, se oli silloin lähes Kauppala. Suomessa on tyhmät politikot. Löivät silloin päätänsä Karjalan mäntyyn, mihinkähän ne nyt hakkovaat piätänsä. Natoon pitäisi liittyä vaikka väkisin. Venäjä on vihollinen henkeen ja vereen. Mitähän nekin ”häive-hävittäjät” maksaa!!! Löytyypäs rahaa niihin!! Bensakin on kallista, ei kannata autolla ajella…

 3. Kyllä tiällä löytyy jottain optimististakin juttuu.
  Kävipä missä testissä hyvää, niin aina on positiivinen 😂.
  Yks muajussi kehu suaneesa aidsin, ei ollu milläsäkkään ku heti perrään tokas jotta suapi sitten immuunikatokorvausta 🤔
  Mutta kaikesta huolimata Oikein hyvää Uutta Vuotta 👍👍👍
  Ei toinna töriityy:-)

 4. Majatalo Raja torilla. Nyt oli lisätty parempia kuvia. Kannattavaksi tuota on vaikea eli mahdoton saada. Paikkakuntalaiset ei käytä. Me vanhemmat emme kykene käyttämään ja käymään kotiseudulla ja nuorille siellä ei ole mitään tekemistä eikä nähtävää.

  Eljassakin on kiinnilappu ruudulla.

 5. ”Kafe Niiralassahan” ja osittain Eljassakin on remontti menossa. Luulen että siksi on pidennetty kiinnioloaika. Ei kaik’ kuitenkaan lopu.

 6. Mie oun lukenu jostain että Niiralan apulanta tehdas ois ostanut Cafe Eljan. Eihän sillä kiinteistöllä ole mennyt hyvin edes K-kauppa Hurskaisen aikaan. Moni on yrittänyt sen jälkeen mutta turhaan..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *