Arvaa mikä

Arvuuteltavana oli teeren nukkumapaikka eli ”kieppi”

Teeren nukkumapaikka ”kieppi”

kuva yllä:
Teeri on yöpynyt tässä lenkkipolun vieressä uudenvuoden yön. Lumessa on kaksi noin rukkasen kokoista reikää. Lintu on pudottautunut lumeen vasemmalta ja lähtenyt pois oikean puoleisesta reiästä. Ulosteet on jättänyt kuoppaan.

lumijäkiä 2.2.2022
Vasemmalla jäniksen ja oikealla ilveksen.


Tämänpäiväisellä lenkkipolulla ei ollut ihmisen jälkiä. Sen sijaan runsaasti eläinten jälkiä. Mielenkiintoista seurata tätä yhteiseloa eläinten kanssa. Varsinkin ketut hyödyntää ihmisen polkuja niinkuin muutkin pikku eläimet

3 comments for “Arvaa mikä

  1. Kiitos katselijoille. Noin 120 ihmistä on käynyt silmäilemässä kuvaa. Jotkut eivät ole tienneet, ja uskon, että ne, jotka tienneet, ovat pitäneet kuvaa niin tyhmän helppona, ettei siihen kannata regoida mitään. Lisäsin pari tämän päiväistä (2.1.) lumijälkikuvaa. Pupun jä ilveksen.

    Luonnossa olisi paljonkin kuvattavaa ”maistiaisiksi” niille, jotka eivät itse pääse luontoon, mutta mutta .. kännykän virta loppuu, tai se sammuttaa itsensä näin pakkasella muutamassa tunnissa

  2. Tosituttu jälki, siksi en heti laittanut vastausta. Teeren lumikiepiksi kutsuttu juttu. Talvella partioidessa niitä niitä näkyi monin paikoinkin. Monesti tuli herätelleeksi asukin kesken päivä ettoneiden, siitä ne pyrähtivät lentoon ennen kuin sauvan ylettyviin pääsi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *