Veneenlaskupaikka ja laituri

Kesän aikana on Värtsilän taajaman keskeiselle paikalle rakennettu veneenlaskupaikka ja laitettu laituri Jänisjoen ylittävän sillan viereen, hankkeen rahoitus tuli Jetinalta ja Värtsilän pitäjäyhdistys osallistui hankkeeseen antamalla käyttöön työvoimaa, hankkeen vetäjänä toimi Ari Koistinen.

Hanke eteni kesän aikana vaiheittain, ensin poistettiin kasvillisuutta ja puita alueelta, Juha varonen kävi kaivinkoneella pariinkin otteeseen tekemässä pohjatöitä ja levittämässä mursketta ja hiekkaa. Joiden päälle sitten asennettiin betonilaatat, viime viikolla (viikko 38) valettiin antura laiturin kiinnittämiseksi ja eilen 27.9 asennettiin laituri. Nyt se on valmis, hyvä tuli pohjat ovat tukevat ja laiturikin pysyy varmasti tukevasti paikallaan. Siitä on nyt hyvä laskea/nostaa venettä ja rantautua veneellä laiturille.

Kuvat, Hilla Vikki, Sauli Lindfors

3 comments for “Veneenlaskupaikka ja laituri

  1. Hyvä, hyvä!!! Tästä puhuttiin vuosia sitten. Nyt se on toteutunut. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

  2. Tuohan on aivan ainutlaatuista Värtsilässä. Hienoa !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *