Kukkovaaran juoksu su 26.9.2021 klo 11.00

Syyskuun viimeisenä viikonloppuna järjestetään liikunnallinen koko perheen KUKKOVAARAN JUOKSU -tapahtuma Värtsilässä. Tavoitteena on koko perheen iloinen liikuntatapahtuma, jossa voit juosta, kävellä tai pyöräillä. Kukkovaaran valloituksessa voit haastaa itsesi, juoksukuntosi ja kilpakumppanit. Selänteen selätyksessä voit nauttia metsästä ja rauhallisesta kävelystä. Pyöräilemällä voit tutustua Kisarastien myötä erilaisiin reitteihin tai paikkoihin. Tänä vuonna Värtsilän Kisa haluaa kannustaa kaikkia innokkaita alle 18 -vuotiaita osallistumaan tapahtumaan ilmaisella osallistumisella.

KUKKOVAARAN JUOKSUN reitin pituus on noin 11 km ja korkeusero vaihtelua kumpuilevalta reitiltä löytyy, pari pidempää nousua ja vastaavasti palauttava isompi alamäki. Haastetta kisaan tuovat ensimmäiset seitsemän kilometriä, jotka sisältävät pääasiassa nousua, tosin ensimmäinen kilometri antaa odottaa toisenlaista reittiä. Juoksijoille on neljä sarjaa, naiset ja miehet, nuoret; tytöt ja pojat, joissa jokaisessa kolme parasta palkitaan.

SELÄNNE SELÄTYS -reitti on viisi kilometriä. Polku sukeltaa kylätieltä metsän siimekseen, jossa voit aistia metsän tuoksut ja tunnelman, nauttia ja ottaa vastaan metsän rentouttavan vaikutuksen. Osallistujien kesken arvotaan tuotepalkintoja.

Kukkovaaran voit valloittaa myös maastopyöräillen KISARASTIEN merkeissä. Leppoisempaan pyöräilyyn kylällä sijaitsevat rastit ovat hyvä ratkaisu. Värtsilän Kisa järjestää lapsille ohjattun pyöräretken Kisarasteille ohjaajan kanssa.

Toivomme hyvää syksyistä säätä ja runsasta osallistuja määrää. Ilmoittautumiset otetaan vastaan paikanpäällä tuntia ennen tapahtuman alkua! Värtsilän Kisan kahvio palvelee Mirjan, Paulan ja Tiinan voimin kisapaikalla.

Lisätietoja Värtsilän Kisan kotisivuilta www.vartsilankisa.fi/?page_id=838 tai pj Marko Turunen puh. 0505366976

Ystävällisesti

Värtsilän Kisan puolesta

Soile Luukkainen

1 comment for “Kukkovaaran juoksu su 26.9.2021 klo 11.00

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *