Tervetuloa Värtsilän Kisa ry:n kuntosalille!

Niin tuli syyskuu ja tämähän myös merkitsee Kisan kuntosalin ovien  avautumista kesätauon jälkeen nykyisille ja toivottavasti uusille käyttäjäjäsenille. Aukiolopäivät pysyvät samoina kuin ennen taukoa, ainoastaan maanantaiaamun aukioloaikaan tulee tunnin muutos. Maanantaipäivän ensimmäinen tunti (10.00- 11.00) on varattu kansalaisopiston ryhmälle ja sen jälkeen sali on vapaasti jäsenien käytössä.

MAANANTAI              klo: 11.00 – 20.00

KESKIVIIKKO               klo: 09.00 – 20.00

LAUANTAI                  klo: 09.00 – 18.00

Salilla käydään omalla vastuulla ja huolehdithan ettet ole tartuttava osapuoli Korona-pandemiassa. Peset kätesi salille tullessasi sekä desinfioit ne ja käyttämäsi laitteet. Käytä tarvittaessa kasvomaskia.

Huolehdithan, että ole maksanut kuntosalimaksun seuran tilille, muistutukset ovat ikäviä 🙄

Jos kiinnostuit… lisätietoja seuran yhteystiedoista löydät seuran omalta sivulta(https://www.vartsilankisa.fi/), facebookista sekä täältä Värtsistä. Vastaamme mielellämme kysymyksiin mitkä koskevat kuntosalin käyttöä tai Kisa ry:tä.

4 comments for “Tervetuloa Värtsilän Kisa ry:n kuntosalille!

  1. On hienoa, että nuoruuteni urheiluseura jatkaa toimintaansa! Vsheevoo harooshevova!!!

  2. Tuskin monelta yhtä pieneltä kylältä Suomessa löytynee näin monipuolista kuntosalia! Kiitos Kisalle ja aktiiveille! Mirjalle suuri sydän. Itseni löysin turvaamassa tulevien vanhuusvuosieni liikuntakykyä vuosi salin perustamisen jälkeen.

    Tulen lähiaikoina kirjoittamaan jutun tänne Värtsiin. Kirjoitan Kisan kuntosalista sekä saliharjoittelun tärkeydestä meille kaikille.

  3. Vieläkö kuntosali toimii ent. Värtsilän koululla? Onko uusi paikka jo tiedossa?

  4. Kyllä on vielä avoinna. Kisalla on varmaankin tietoa tulevasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *