12 comments for “Viikon puheenaiheet, vko 28/2021

 1. Onkohan Värtsilä Päivien ohjelma jo jostain luettavissa?

 2. Värtsilä paita, kysyn näin Värtsin välityksellä onko kenelläkään tietoa miten Värtsilän pitäjäyhdistys lähettää niitä tilattuja paitoja joita oli myynnissä keväällä? Tilasin paidan vaimolle kokoa xl , tilasin paidan 25.5-21 ja maksoin sen yhdistyksen tilille 1.6-21. nyt on mennyt n,1,5 kk eikä vieläkään ole paitaa tullut? onko Suomen posti taas niin hidas vai mistäköhän johtuu, meniköhän nekin rahat kankkulan kaivoon ja sehän on tunnetusti pohjaton! Minä vaan kysyn?

 3. Värtsilä paidat kyllä tulevat mutta mitään päivämäärää en lupaa.Ei Jouko sinun rahat ole hävinneet minnekkään.

 4. Matti Jaatiselle, Kiitos tiedosta jään odottelemaan postia, Hyvää Kesää kaikille Värtsin kasassa pitämisestä ja kirjoittelusta, teillä on siellä mukavia juttuja ja kertomuksia, on oikein mukava seurata tätä Värtsiä. Kiitos.

 5. Värtsiläpåivien aikana voisi lukea seuraavan erittäin hyvän haastattelun Katri-Helenasta. Onhan hänen uransa startannut Värtsilän Kisan lavalta Kaurilasta.

  Haastatteluun pääsee klikkaamalla ensin Uusi-Värtsilä 50 vuotta sitten ja sieltä edelleen 34 kommentin joukosta Tuula-Riitta 7.10. 2019. Hän ojentaa lopppusuoralle. Kannattaa kuunnella erinomainen tarina. Ihan historiaa!

 6. Neuvosto venäjän aikaiseen sensuuriin ja uhkailuun Värtsi siirtynyt. Loppu on lähellä Värtsillä.

 7. Ei oo loppu lähellä. Päinvastoin. Totuus pitää tuoda julkisuuteen. Tosiasioita ei pidä salailla.

 8. En ole puolesta, enkä vastaan, pikemminkin päinvastoin, jatketaan:-)

 9. Paidoista rahat ei katoa mihinkään paidat tulee mutta kun ei ole lähdetty painosta niitä tilaamaan varastoon, ettei niitä paitoja jäisi käsiin tyhjänpantiksi. Tilausten mukaan tilataan aina hiukan isompi erä kerrallaan, juuri tilasin niitä 13 kpl sen verran oli tullut tilauksia, joten eiköhän kohta saada niitä toimitettua eteenpäin asiakkaille. Hyvää kannattaa odottaa, ihan rauhallisin mielin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *