Kevään 2021 ylioppilasjuhlassa Tohmajärvellä 5.6.2021.

Uusien ylioppilaiden läheisiä sai osallistua juhlaan rajoitettu määrä, viisi henkilöä per ylioppilas. Veljeni Markku Varosen tytär, Katja Varonen sai valkolakin, jonka johdosta sain kutsun kummityttöni lakkiaisjuhlaan.

Tilaisuus oli hieno! Musiikkia, puheita yms. hienoissa puitteissa uuden koulukeskus Ahjon, Wärtsilä salissa. Onnittelut kaikille uusille ylioppilaille!

Videon kesto 18 min 25 s.

Eira Varonen

2 comments for “Kevään 2021 ylioppilasjuhlassa Tohmajärvellä 5.6.2021.

  1. Kiitos Eira. Sinun ansiosta kaikki Värtsin lukijat pääsivät mukaan Ahjon lakkiaistunnelmiin.
    Näin kesäloman toisena päivänä haluan lähettää sydänlämpöiset onnittelut kaikille ”meijän kylän” uusille ylioppilaille! Teitä valmistui Tohmajärven lisäksi muualtakin. Onnea teille kaikille! Tulee mieleen muistikuvia ajoista, kun olitte pieniä koululaisia Värtsilän koulussa. Ehkäpä joku valokuva muistikuvien lisäksi on säästynyt näiltä ajoilta.
    Onnea myös kaikille ammattiin valmistuneille, ”ysi-luokan” onnellisesti suorittaneille, seuraavalle vuosiluokalle päässeille ja kaikille, jotka ovat tehneet parhaansa kuluvana kouluvuonna. Nyt on kesä ja loma! Nautitaan niistä!
    Hyvää kesää kaikille! Myös Värtsin lukijoille!

  2. Kiitos Eira ja Vuokko ! Enpä ole ennen päässyt lakitusjuhlassa käymäänkään. Presidenttikin oli saatu ”etänä” tilaisuutta juhlistamaan.
    Onnittelut ylioppilaille ja heidä perheilleen. Onnittelut myös stipendeillä palkituille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *