Risuja Värtsille

Risuja

Risuja Värtsille

Useiden Verkkovärtsin lukijoiden mielestä Jouko Varosen Artikkelissa ”Kalamiehet kupilla” on ala-arvoista ja kaksimielistä vihjailua, joka aiheuttaa monissa lukijoissa mielipahaa ja suuttumusta. En tahtoisi olla moraalinvartijana, päättämässä mikä kirjoitus, lause, tai sana ylittää ”riman” ja mikä ei, jättäisin sen kirjoittajan itsensä vastuulle.

Koska näin ei tässä tapauksessa ole tapahtunut olen poistanut kyseisen artikkelin kommentteineen. Liitän oheen Sinikka Kaskisen kommentin uutena artikkelina.

Alpo Rummukainen
Värtsin toimitusharjoittelija

Risuja Värtsille

Risuja Värtsille 25.4.2021:
Sinikka Kaskinen

JOUKO VARONEN ja POIKAMIES KOLMANNESSA POLVESSA

Kuinka te kehtaatte kirjoitella tuollaista ala-arvoista, iljettävää tekstiä!!!
Ei mitään älyllistä rajaa enää teidän kirjoituksissa tai kommenteissa.
Ja aina vaan menee pitkät typerät jutut oudommiksi ja kahta hullummiksi, vailla mitään älyä.
Ennen oli Varosella joitakin ihan asiallisia kirjoituksia ja Poikamiehellä hyviä kommentteja. Mikä on teihin mennyt??? Jäikö aamulääkkeet ottamatta? Tai mistä kumpua nuo älyttömyydet ja iljettävät kommentit.

Muistanette, että tämä ei ole yksinoikeudella teidän ajatustenne esiitymisfoorumi, tätä Värtsiä kun lukevat ja seuraavat toisetkin.

Sinikka Kaskinen

12 comments for “Risuja Värtsille

 1. Onpas Sinikka nyt kovin kriittisellä mielellä. Koronako se noin synkistää. Jouko vaan arveli vähän jelppiä Värtsiä kun se näyttää olevan ihan henkitoreissaan. Meillä on tuo ukkorinki tällä Lappeenrannassa. Enhän mie noita jäykkiä, vaan pojat. Ne on ihan rääväsuita. Kerrankin joku sanoi että ”näytän sulle närhen munat”. Ne kun lillittävät sitä Tiinan energiajuomaa niin tulevat hiton vallattomiksi.

 2. Makuja on monenlaisia ja lukijoita joka lähtöön. Toimituksella pitäisi olla oma linjansa, johon tukeutuen julkaistavat jutut alunperinkin valitaan. Pelkästään ulkopuolisten mielipiteitten perusteella Värtsiä ei voi tehdä, siinä ollaan pian syvällä suossa.

  Värtsissä olisi paikkansa niin ”Kalamiehet kupilla” kuin ”Risuja Värtsille” -kirjoituksille, jälkimmäiselle tosin edellisen jutun kommenttiosiossa. Toimitusharjoittelija olisi voinut poistaa siitä vihjauksen aamulääkkeisiin, joka alkaa mennä henkilökohtaisten loukkausten puolelle. Muutoinhan lehdessä voi olla kriittisiä kommentteja yhtä hyvin kuin hymisteleviä.

 3. Hyvä hyvä Eki. Sitähän mie. Että vanha kamu kyllä marahtaa. Onhan minulla kourallinen roppia uamulla. Ei siinä mitään. Iltaroppien kanssa kun tinttaa kupin kossua niin näkee ah niin värikkäitä unia. ❤️

 4. Minua ei nuo navanalusvitsit ole koskaan
  kiinnostaneet ja luulenpa että harvoja muitakaan,
  varsinkaan täällä Värtsissä.

  Käsittääkseni uskonto ja politiikka ovat jo pannassa,
  silloin kun niistä yllytään ylen määrin kirjoittamaan tai toisia solvaavasti
  loukkaamaan.

  Ukko- ja akkaringit jutelkoot keskenään mitä lystäävät,
  mutta älkää, pleace, pilatko niillä Värtsin tasoa.

 5. Hyvä olisi muistaa sekin, ettei toimitus voi väistää vastuutaan sysäämällä sen ulkopuolisille kirjoittajille. Viime kädessä lehden sisällöstä vastaa päätoimittaja, aina kommentteja myöten.

 6. No järkeviäpä Erkki tuntuu nasauttelevan. Kohta se toimituksen erityisavustaja sinutkin pistää nurkkaan häpeemään luuta silmillä. Muuten on se ”risurouva” tainnut salaa lukea tarkkaan ne kalamiesten jutut. Tarjoon hälle kupposen kahvia hoteiii joessa jos sinne satutaan. Jospa hän jutellessa tulee höylille mielelle. Muut tytöt on ainakin tulleet. ❤️

 7. Oikeassa olet Sinikka Kaskinen.
  Olen kanssasi samaa mieltä.

  Kukkahattu tätikin sanoo ihan oikein.

 8. No nyt on rouvat täpinöissään. Jospa laitettaisi Jouko jalkapuuhun kirkon eteen ja Erkki L vartijaksi. Sanokaa minun sanoneen. Mualimanloppu on tulossa kun nuin on pahennus vallalla. ❤️

  Lopullista 100 vuoden karenssia odotellen.

  Rakkaudella

  Jouko

  😍

 9. Turha rouvitella, kas kun et tytöttele.

  Laittakaa härskit kommentinne ja juttunne vaikkapa
  sanomalehti Karjalaiseen, katsotaan miten käy.
  Julkaistaanko?
  Ja mitä Erkki L tähän kuuluu? Onko lupautunut vanginvartijaksi?

  Minä en kommentoi enää tätä aihetta.Ilmeissti alunperinkin
  on ollut tarkoitus provosida Värtsiä ja sen lukijoita.

 10. ”Sama täti” tuntuu jo vähän sovinnolliselta. ❤️

  Taidan laittaa luontokuvia. Mutta mitäs tehdään jos perhoset sattumoisin äityvät napsauttelemaan kuvassa.

  Kaikkea hyvää. Huumorilla me tämä korona laitetaan kontilleen. Eiköstä – tytöt. 🙂

 11. Onpas päivän mittaan tullut kommentteja!

  EJ:lle ja toisillekin tiedoksi; kyllä Värtsissä on ihan selkeä linja jota ainakin tämä lähes ainut Värtsin toimittaja (siis minä) noudattaa: Eli jos joku lähettää artikkelin, niin julkaisen sen.

  Ei millään pahalla, mutta tuntuukin ihan huvittavalta EJ:n ylevä ajatus ”jonka perusteella julkaistavat jutut alunperinkin valitaan.” Näissä jutuissa ei ole paljon valitsemista.

  Kirjainvirheitä saatan korjata. Sanoja en muista poistaneeni. Luotan edelleenkin kirjoittajiin. Jos lähden poistamaan jotain niin mistään ei näy mitä olen poistanut. Jos lähdetään sensuroimaan tekstiä niin sellainen ”piip” merkki olisi paikallaan.

 12. Kaikella ystävyydellä ja verkkolehdessä tehtävää työtä arvostaen:

  Värtsin ”selkeään linjaan” näyttää kuuluvan, että juttu poistetaan, kun joku kilahtaa. Parempi olisi pohtia etukäteen kuin jälkikäteen, eivät lukijat ja kirjoittajat pahoittaisi mieltään.

  He jotka vaativat toisten juttujen poistamista, voisivat lähettää Värtsiin omia hyviä juttujaan. Näin kohennettaisiin juttutilannetta.

  Tiettyjen tekstien poistaminen etukäteen on toimittamista, ei sensurointia, kunhan se tehdään journalististen periaatteiden mukaan. Näin menetellään esimerkiksi siksi, etteivät lehti ja kirjoittaja joutuisi kovin usein raastupaan. Silti vahinkoja tekeville sattuu.

  Tiijjän että toimittaminen on joskus haastavaa. Jos yhteen suuntaan kumartaa, niin toiseen pyllistää. Sen takia toimituksen itsenäinen linja saattaisi olla hyväksi. Mutta Värtsin toimitus tekee kuten hyväksi näkee, ei siinä ole ainakaan mulla mukisemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *