6 comments for “Kesä tullut Lappeenrantaan

  1. Täällä Luutalahdessa vain muutamia perhosia lennellyt,suruvaippoja ja nokkosperhosia enimmäkseen .Muuttolinnuista lämpöjakson aikana saapui monta lajia.Nyt parina päivänä runsaasti erisortin rastaita,sulat nurmipellot täynnä pomppivia lintuja ja aamuisin runsas valikoima eri lintujen laulukilpa konserteja,peipot…mustarastaat…ynämuuta…

  2. Joukon kuvista tuli mieleeni lapsuuden pihamaa. Siitä oli ”takapiha” luonnonvarainen ja siellä kasvoi viluvuokkoja. Ne olivat haluttuja ja aina, kun silmä vältti , kiipesi joku aidan yli poimimaan. Kyllä ne sillä konstilla hävisivät.

  3. Hienot kuvat. Kun lapsemme olivat pieniä niin keväisin menimme kangasvuokkoja etsimään ja niitä ihailtiin yhdessä.

  4. Täällä meilläpäin ei tietääkseni ole kangasvuokkoa luonnonvaraisena.

  5. Kangasvuokko on ruotsalaisen Härjedalenin maakunnan maakuntakasvi. 🇸🇪

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *