Maakuntaviesti 1968

Maakuntaviestin voitokas B-sarjan joukkue
Vasemmalta: Antti Karhinen, Esko Lötjönen, Raimo Hyvönen, Olavi Svanberg, Jouko Näätänen ja Seppo Tarvainen.
Kuva: Jouko Näätäsen album
Lehtikuva. Jouko Näätäsen album

4 comments for “Maakuntaviesti 1968

  1. Nippu erittäin kovia hiihtäjiä oli joukkueessa.
    Oliko Hyvösen Rami peräti SM-mitalisti?
    Olli ainakin hiihtosuunnistuksen maailmanmestari.

    Jos tässä on tarkoitus arvuutella vuotta milloin tuo hieno voitto saavutettiin niin veikkaan vuonna 1965.

  2. Ei ole tarkoitus arvuutella, mutta noissa kuvissa ei vain ole vuosilukua. Kunhan selviää niin poistan kysymysmerkin. Maakuntaviestihän oli perinteisesti loppiaisena, mutta nyt se on kai pääsiäisenä

  3. Niin, harvassa joukkueessa Pohjois-Karjalassa on mukana maailmanmestari eli Olavi Svanberg. Hyvösen Rami oli hiihtänyt kaikkien hiihtäjien myös A-sarjan parhaan yksityisajan. Vuosiluku löytyi ja se on 1968 tammikuu. Taitaa tämän vuoden viestit olla peruttu.

  4. Tuohon aikaan Värtsilän joukkue hallitsi B- sarjaa, jossa oli kaksi osuutta vähemmän hiihdettävää kuin A- sarjassa. Monesti Värtsilän joukkueen ankkuri tuli maaliin enen vastaavan osuuden A-sarjan voittanutta joukkuetta. Lähtö oli molemmilla sarjoilla yhtä aikaa. Olin mukana tuossa viestisssä Lieksa / Pielisjärven joukkueessa ja me voitimme sen A-sarjan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *