2 comments for “Kevään 2020 ylioppilaat Tohmajärven lukiosta

  1. Parhaat onnittelut ylioppilaille ja heidän perheilleen ja opettajille !

  2. Mainitut ylioppilaat ovat pääsääntöisesti 01 – ikäluokkaa. Värtsiläisiä tai ainakin Värtsilässä alakoulun käyneitä heistä ovat Jasper ja Sari. Pohdiskelimme vaimoni kanssa ketä muita saman ikäisiä lapsia vielä kuului silloiseen kouluvahvuuteen ja tulimme vähintään seuraavanlaiseen loppupäätelmään:
    Arto Bassov, Emmi Piiroinen, Ilja Hurri, Olli Saukkonen, Tiina Pekkarinen, Varvara Ripatti ja meidän nuorimmaisemme Erkki. Samalla luokalla heidän kanssaan oli myös vuotta vanhempi Petro Kirjavainen.

    Meillä ei ole ajantasaista tietoa muiden mahdollisista yo- tai ammattitutkinnoista, mutta Erkki valmistui tällä päivämäärällä Savon ammatti- ja aikuisopiston liiketalouden linjalta merkonomiksi.
    Niin tai näin, kolmenkin vuoden tutkintoon tähtäävä opiskeleminen – onpa kysymys sitten ylioppilaaksi tai ammattiin valmistumisesta – on pitkäjänteinen suoritus, joka vaatii paljon sitoutumista.
    Lämpimät onnittelut hienosta saavutuksesta kaikille, ketkä ovat tässä jo nyt onnistuneet ja ehdottomasti tsemppiä heille, joilla homma on vielä syystä taikka toisesta kesken!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *