Värtsi-lehden palaveri to 5.9.2019 klo19

Värtsilän Pitäjäyhdistys ry kutsuu kaikkia Värtsi lehdestä kiinnostuneita palaveriin torstaina 5.9.2019 klo 19 Värtsilän kylätalolle. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Haemme talkoolaisia lehden toimitustyöhön. Jos olet kiinnostunut ota yhteyttä Matti Jaatiseen puh. 040 586 3803 tai tule palveriin kylätalolle 5.9. niin kerromme lisää.

Share

9 comments for “Värtsi-lehden palaveri to 5.9.2019 klo19

 1. Värtsi on komea ja laadukasta somea. Värtsin pitää jatkaa hyvin alkanutta matkaa.

  Tervemenoa runsain joukoin toimitustalkoisiin, jotta hyvä laatuhinta – viihdesuhde säilyisi.

 2. Kiinnnostaa kovasti. Juna tulee kuudelta Kiteelle. Saatan ehtiäkin ainakin santsikupilliselle

 3. Tervetuloa tänään 5.9.2019 klo 19.00 Värtsilän kylätalolle.Jotain tarvii tehä mutta jos porukalla saahaan tehtyäkin.

 4. Niinpä.. jotain olisi hyvä tehdä. Sisällön tasapuolisuus tuskin on ongelma. Luulisin, että suurempi ongelma on se, ettei sisältöä ole lainkaan. Tai jos on, niin ei ole sitä, joka sen tänne nettiin laittaa. Sisällön tuottajat ja lukijat ovat häipyneet muille foorumeille.

 5. Kiitos Matti. Järjestit mukavan palaverin ja hyvät eväät. Puheenvuorot polveilivat asiassa ja sen vieressä. Vuokko kirjoitti luultavasti kaiken ylös tekee niistä koosteen tänne Värtsiin lähiaikoina.

 6. Kuukausi on kulahtanut tuosta palaverista. Palaverissa sovittiin, että Eira kouluttaa halukkaita tai muuten suostuvaisia sen sovelluksen läyttöön, jolla tätä Värtsiä tehdään. Koulutuspäiväksi sovittiin lauantai 12.10. Kelloaikaa en painanut mieleen, koska sovittiin myös, että tehdään palaverista juttu ja samalla houkutellaan kiinnostuneita koulutukseen mukaan. Ymmärsin, että Vuokko laittaisi sen jutun ja houkuttelun Värtsiin. Tietysti saatoin ymmärtää väärinkin.

  Laittakaa nyt helekutissa jotain tietoa, vähintäänkin tuo koulutuksen kellonaika, jos joku tietää.

 7. Alpo Aatos oikein ymmärsit; minun piti tehdä palaverista juttu Värtsiin. Aikaansaamattomuutta lienee, ettei juttua ole kuulunut.
  Mutta palaverissa sovittiin, että Eira opettaa Värtsin tekemistä kaikille innokkaille lauantaina 12.10 klo 12.00. Varapäiväksi sovittiin seuraava lauantai 19.10.
  Tuleva lauantai 12.10 toteutunee. Eira viestittää varmaankin, jos suunnitelmiin on tullut muutoksia.
  Tervetuloa läppärin/kannettavan tai tabletin kanssa opettelemaan Värtsin toimittamisen alkeita. Mahdollisimman moni rohkeasti mukaan, että saisimme Värtsin säilymään ”hengissä”.

 8. Kiitos Vuokko. Siinäpä nuo tärkeimmät asiat tulikin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *