Saippuakurssi kesäkuun alussa Värtsilässä

Suosittu Sydänlanka ry:n järjestämä Saippuakurssi pidetään kesäkuun alussa Erakkorannassa Värtsilässä, eli paikkana siis vanha Sääperin vartio. Toissa vuonna pidetty edellinen kurssi täyttyi samoin tein.

Valmistamme saippuaa kylmämenetelmällä. Jokainen kurssilainen valmistaa oman saippuapötkön josta saa leikattua n. 8 saippuapalaa. Käytämme oliiviöljyä ja kookosrasvaa pohjaöljyinä saippuaan, näin saippuasta tulee hellävaraista ja monikäyttöistä. Lisukkeiksi jokainen voi valita mieleisensä yrtit, mausteet, eteeriset öljyt, ym omaan saippuaan. Emme käytä kurssilla mitään synteettisiä hajuste- tai väriaineita.

Ota kurssille mukaan saippuamuotiksi esim tyhjä maitotölkki, halutessasi voit käyttää myös muita muotteja kuten silikoniset leivontamuotit. Mukaan voit ottaa myös oman essun (rasvatahrat mahdollisia) ja kumihanskat.

Kouluttajana toimii Sydänlangan Jenni Örn.

Hinta 40€ (sis. lounas, kahvi/tee)

Ilmoittautumiset: sähköpostilla erakkoranta@gmail.com tai puh.040 376 5013.

 

Erakkoranta

1 comment for “Saippuakurssi kesäkuun alussa Värtsilässä

  1. Hyvä kurssi loistopaikassa. Ja puhtaan asian puolesta.

    Kyllä kiinnostaa itseäni myös paikka ja lounas. Rahakaan ei tehne tiukkaa, säästöpossussani on jo yli 35 äyroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *