Värtsin toimittajavaihdos

 

Eiran jättäytyessä pois Värtsin toimittamisesta ja kun ei ollut tiedossa miten Värtsi jatkaa, niin lupasin hoitaa verkkolehden toimittamista niin, ettei ihan äkkikuolemata tule. Nyt Värtsiin on tulossa uusi toimittaja. Viikolla 9/2019 Värtsin toimittaminen siirtyy Jenna Eskelisen hoitoon ja alkuun auttelen tarvittaessa. Matti Jaatisen päätoimittajuus jatkuu ennallaan.

Tämän parin kuukauden jakson aikana, jonka olen verkkolehteä hoitanut, olen vähän harmitellut sitä, että lehdestä on tullut miltei pelkästään keskustelu – ja ilmoituspalsta. Onhan tässä tietysti itsekin katsottava peiliin, kun en ole juurikaan saanut ajoiksi muutamaa pikku juttua enempää  luettavaa. Suurkiitos niille jotka ovat vielä jaksaneet juttuja lähetellä.

Silloin tällöin on kokouksissa keskusteltu Värtsin tulevaisuudesta, mutta mitään lopullista viisautta ei liene vielä asiaan keksitty. Värtsin elinkaaren aikana verkkolehdessä on julkaistu monia erinomaisia juttuja joiden toivoisi säilyvän edelleen luettavina jossakin muodossa. Eira taisi joskus ehdottaa, että niitä voisi koota kirjan muotoon. Ihan hyvä ehdotus. Tai niin kuin J.Uotinen sanoisi: ”Ei huono”. Siihen tarvitaan tekijä ja todennäköisesti myös rahaa. Siinä Pitäjäyhdistykselle projekti.

Virkeitä aikoja verkkolehti Värtsille ja onnea uudelle toimittajalle Jennalle!
Seppo P.

Minne tie vie?

2 comments for “Värtsin toimittajavaihdos

  1. Kiitos Seppo! Terveula Jenna ja hyviä työ haluja!

  2. Kiitos Sepolle ensiavusta. Olisit voinut jatkaa pitempäänkin.
    Tervetuloa Jenna !

    Tuo kuva muistuttaa mutkaa Miljoonakalliolta Värtsilään päin, Hernevaaran tiehaaran läheltä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *