Hotelli Joki lopettaa

Hotelii Joki lopettaa toimintansa 10.3.2019.  Hotellin facebook sivulla on tieto asiasta
Auli Kauppinen tiedottaa, että Hotelli Joki lopettaa toimintansa Jänisjoki Hotelli Oy:n operoimanana 10.3.2019, johon asti toiminta jatkuu hotrellipäällikkö Katariina Valkealahden johdolla normaalisti ja ennen lopettamista on vielä tiedoss yhdet iltajamit. Auli Kauppinen ilmoittaa siirtyneensä Scandic Joensuu hotellin johtajaksi.

Kuvaa näpäyttämällä pääset Hotelli Joen facebook-sivulle.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille Hotelli Joen ystäville! Alkuvuosi on tuonut mukanaan muutoksia ja omalta osaltani on…

Julkaissut Hotelli Joki Sunnuntaina 3. helmikuuta 2019

11 comments for “Hotelli Joki lopettaa

 1. Vaatii maagista markkinointitaitoa olla hotelliyrittäjä keskelä ei mitään.

 2. Viimeinenkin palvelu loppuu eli lähtölaskenta koko kylälle alkanut. Taitaa vain kylätalon kahvila toimia tämän jälkeen.

  Hotelli Joki antoi laadukasta majoitusta saunoineen, siitä suuri kiitos yrittäjälle! Tuo Joensuun hotellikin on tuttu paikka ja sielläpä sitä on kohta syötävä ja majoituttava Tohmajärven reissuilla.

 3. Eipä ruveta vielä ottamaan lukua.. Hotellit eivät yleensäkään tarjoa palvelua paikallisille asukkaille, joten toiminnan loppuminen ei tarvitse muuttoliikettä aiheuttaa.

  Ja jatkajakin toivottavasti löytyy, majoitustahan on vain kehuttu. Ravintolan ovet auki ja tarjolle hyvää ruokaa.
  Ymmärrän kyllä, että ruuan kysyntä vähäistä, mutta jos sitä on ja on maistuvaa, niin ruokahaluhan kasvaa syödessä.

  Jos mie oisin kuningas ja saisin määrätä, yrityksen isäntä-emäntäväki asuisi siinä paikan päällä, silloin toiminta olisi tyyliltään majatalomaista. Kuten SInilintu muinoin.

 4. ….vaan tohman tiilitehas lämpii pala palalta siince summer-18!!!!!!huva markku rutankoo…..!!!!!

 5. Putin Trump ja urkki isänmaallisia presitenttejä. Oman maan kansalaisista huolta pitäviä arvo johtajia joilla on ja oli selkärankaa.

 6. Lauantaina 9.3. klo 19-24 on Hotelli Joen ravintolassa Happy Hour koko illan! Todella edullisia juomatarjouksia ja toivemusiikkia koneelta. Tervetuloa! 🙂

 7. ”Hotelli Joen ravintola on talvitauolla 9.11 alkaen.
  Teemailtoina ja erikoistapahtuma-aikoina aukioloajat tilaisuuden mukaan. Majoittumaan pääsee 24h.”

  Tuo edellä oleva mainosteksti vielä Värtsin ”etusivulla”. Hoitaako joku taho tuota majoitustoimintaa vielä? Kyselivät täällä meillä päin, josko majoitusta kesän aikana olisi, Karjalan kierrosta suunnittelivat eräät. Katselin TJ kunnan ja Ketin sivuja. Kunnan sivulla vielä löytyi tieto, että yrittäjää etsitään. Aika piilossa tosin oli. Ketin sivulle oli linkki, mutta sieltä tieto oli jo poistettu.

 8. Tuula ja kaikki toiset majoitusta Värtsilästä tarvitsevat.Alustavasti on sovittu että Värtsilän Pitäjäyhdistys hoitaa majoitusta Hotelli Joen tiloissa ainakin elokuun loppuun.Asiasta tiedotetaan tarkemmin lähiaikoina ja siihen asti varauksia voi jättää minulle.

 9. Kiitos vastauksesta Matti.

  Hotellin kotisivun varaus-systeemi näyttää toimivan, mutta toimiiko oikein kuitenkaan? Kokeilin sitä parin viikon päähän, mutta en varannut tietysti, mutta ohjelma olisi antanut kyllä tehdä varauksen.. Ohjelma ilmoitti, että 42% huoneista on varattu sille ajalle.. ??

 10. Varaukset kannataa tehdä Pitäjäyhdistyksen kautta,näin ne on voimassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *