Hyvää uutta vuotta 2019!

Värtsilän Pitäjäyhdistys ry ja verkkolehti Värtsi toivottavat kaikille oikein hyvää uutta vuotta 2019!

A Fireworks Display. A large fireworks event and celebrations.

5 comments for “Hyvää uutta vuotta 2019!

 1. Mitäpäs miulle sen kummempii, kuhan vuan toivottelen teille kaikille kotseuvun tutuille entistäkin parempoo uutta vuotta 2019. Näinhän sitä tupataan sannoo, vuan oon iteksein uatellu, jotta mistä sen tietää vielä loppuun kokematonta kuluvaa vuotta paremmaksi; ai niin, jos vertovaakin entiseen, jo koettuun vuoteen, vaiko ehkä jo sitä edeltävään? Älkää ainakaan miulle toivottako mitään vuotta, jotta en sekoo laskuissani. Niitäkin tuntuu riittävän näin vuoden vaihteessa. Miksi sekään sanonta ei ole ”vuosien vaihteessa”.
  Lyhyesti sanottuna siis toivotan kaikkea hyvää värtsiläisille ja värtsiläläisille vuodeksi 2019.

 2. Joulu meni hiljasesti. Vuoden vaihde toivottavasti myös ilman räisketä ja paukkeita. Tietysti olen tiukkapipoinen, kun en soisi kellekään edes ilotulitusta. No, jos joku paukuttelee, nauttikoon siitä sitten täysin simauksin! Hyvää tulevaa vuotta kaikille,

 3. Toivotan verkkolehden lukijoille HYVÄÄ UUTTAVUOTTA säätyyn ja sukupuoleen katsomatta.

 4. Tulevaisuuteen positiivisesti katsovaa Uutta Vuotta haluan jokaiselle elossa olijoille toivoa.
  Minulle menneen vuoden kohokohta oli kun tyttäreni Lauran kanssa uintireissulla varpailla nostimme järvimalmia pieneen pelti vatiin. Laura oli samana päivänä tullut Petkeljärveltä lastensa kanssa usean päivän luontoretkeltä. Olivat tutustuneet Möhkön historiaan ja kas kummaa isä ja ukki lastenlapsille näytti järvestä löytyvän masuunin rautamalmin alkulähteen. Isänpäivänä tyttäreni laittoi minulle lasipurkin postissa Kaustajärven pohjan tarinan. Rauta oksidoituu järvenpohjan hiekkaan ja uudisttuu. Oksidoitunut malmi on uudistuva ja on valmis haavittavaksi aina kymmenen vuoden välein. Tämä on historiaa ainakin tänäpäivänä. Kallioista rauta nykyään louhitaan mutta ompa meillä myös vaihtoehto vaikka pienimuotoiselle toiminnalle historia esiin tuoda

 5. Uudenvuoden toivotuksen taidan tehdä laihialaismallilla. Ihan siitä syystä, jos toivotan liikoja näin huonoina taloussuhdanne aikoina. Saattaa harmittaa jo Liian hyvää toivottaen, että joutuu vielä erotuksen maksajaksi, kun on lupaillut liikoja.
  SIIS: Onnellista Uuttavuotta ja parempaa toivotellen! Hemppa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *