Avoimet kylät tapahtuma Värtsilässä la 9.6.2018

Avoimet kylät – Suomen suurin yleisötapahtuma

Avoimet kylät on kesäkuun toisena lauantaina järjestettävä valtakunnallinen tapahtumapäivä, jona sadat kylät ympäri Suomen kutsuvat tutustumaan toimintaansa ja järjestävät tapahtumia. Mukana on yli 500 kylää – katso tapahtumat kartalta ja tule mukaan! Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Kylät ry, maakunnalliset kyläyhdistykset ja paikalliset yhditykset ja aktiivit.

Värtsilän kylätalo avoinna klo 10-14, myydään kevätkääryleitä, grillimakkaraa, wok-ruokaa ja kahviotuotteita.

Lisätietoja Avoimet kylät tapahtumasta

Tervetuloa!

2 comments for “Avoimet kylät tapahtuma Värtsilässä la 9.6.2018

  1. Mieluummin avoimet kylät kuin umpimieliset kaupungit,
    sanoo rakennekynsineen rakennemuutoksesta rakenteellisesti suivaantunut tukevarakenteinen rakentaja.

  2. Tervetuloa huomenna 9.6.2018 klo 10-14 kylään Värtsilän kylätalolle.Myytävänä ruokaa,kahviopalvelut,infoa kesätapahtumista,lasten piirrustuksia- ja vanhat torvet esillä sekä musiikkia ja juttuseuraa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *