Muuan Suomen rautateollisuuden merkkipäivä – 16.07.1926 Suomen teollisuus

Artikkeli 16.07.1926 Suomen teollisuus lehti

1 comment for “Muuan Suomen rautateollisuuden merkkipäivä – 16.07.1926 Suomen teollisuus

  1. Kun olin nuori suunnittelija Projekti-Insinööreillä. Sain Wärtsilän Turun telakalta haasteen. Aloitetaan tehdä laivoja ajatellen uudella tavalla. Tehdään ja kootaan esimerkiksi laivan konehuone valmiiksi teräs rakenne koneiden alle ja lasketaan nostokohdat mistä kokonaisuus nostetaan suunniteltuun paikkaan laivassa. Oltiin ja tehtiin. Nykyään kaikki laivat tehdään samoilla menetelmillä. Tämän kertomani toteutumisen yhdessä onnistumisen teki meidän laskenta osaston Kiteeläinen diploomi insinööri Timo Bjöck.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *