2 comments for “Viikon puheenaiheet vko 42

  1. Mitä näitä yksikseni mietiskelen onko se syy ennenaikaisen vanhuuden. Kertoi aikanaan sanan säilän oivallinen käyttäjä.
    Elonlaskuopin mukaisesti tukkimiehen kynää käyttäen ynnäilin koulumatkoihin käyttämäni ajan ollessani Kaustajärvellä. Neljätoista vuotta siellä vietin ja koulumatkoihin kului noin kaksikuukkautta. Tänmänpäivän lapset voivat senkinajan hyödyntää, eikä tarvitse apaattisesti katsoa linjurin ikkunasta milloin on minun pysäkkini poisjäädä.

  2. On syyslomaviikolle paras sää tänään. Nyt siis ulkoilemaan! Toinen asia ; luin – Evakkotarinoita Värtsilästä – kirjan. Voin suositella Suomi 100- vuoden lukemiseksi. Hyvin toimitettu ja monipuolisesti esitetty asiat sota-ajan tapahtumista näillä alueilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *