15 comments for “Viikon puheenaiheet vko 39

 1. Televisio ei näy! Eilen illalla sama vika. Alueuutisissa oli aiheesta toki juttu, mutta ei paljon auta. Miten tämä nyt näin voi toimia nykyaikana?! Sää vaikuttaa muka! Hyvä sää! Luulis että päinvastoin olisi.

  Avaruudesta tulee ISS asemalta HD tason livekuvaa. Ei pätki yhtään! Pitää kattoo sitten sitä

 2. http://www.n2yo.com/space-station/
 3. 😀

 4. Vaikka mökille tullessa aavistelikin, että
  tv ei ehkä näy näillä radiokeleillä, niin
  silti se hieman sapettaa. Illatkin pimenevät
  jo aikaisin. Mutta onneksi radio pelittää…

  Enemmän harmittaa kuitenkin se, että Forecan
  säätieto ei pitänytkään paikkaansa. Monet
  viljapellot jäänevät puimatta.

  Yhtään hanhilaumaakaan emme bonganneet
  Sääperin aukiolla. Hvä vai paha, sitä en käy
  arvioimaan.

  Kiinnostaisi tietää onko tuo radiokeli miten yleinen
  ongelma, vai riesaako se ainoastaan täällä
  raukoilla rajoilla antennitalouksia?

 5. Nyt on hyvä radiokeli. Jos olisi vielä analooginen telkkari ja käännettävä antenni niin saattaisi näkyä keskieurooppalaisia asemia. Pihjanlahden rannalta saattaisi näkyä Ruotsin tv.

 6. Ihmeellistä hommaa on! Onneksi Venäjän kanava näkyy edes jollakin tapaa. Venäläisillä on parempi ”teknic” tv-kuvan lähettämiseen! en muista Suomessa vastaavia häiriöitä menneiltä vuosikymmeniltä! Tv toimi pommin varmasti, ja piti toimia koska oli tärkeä tiedotuskanava mm. hätätiedotteisiin..?

  Kertokaapa joku mikä muuttunut? Keväällä oli joku kanavauudistus, johtuuko siitä? vai halutaanko meidät digitan tai jonkun muun firman toimesta kaikki satelliittitv:n asiakkaaksi…. Tahatonta tekniikasta johtuvaa toimintaa, vai tahallista tai jopa tietoista ohjausta.. jopa kiusaa?

  Palaan vielä tuohon ISS avaruusaseman live kuvaan. Hyvin kulkee kuva sieltä saakka. Maisema vaihtuu, vaikkakin hitaasti eikä ufojakaan juuri näy. =)

 7. Tv näkyy joskus 10 minuutin pätkän sen jälkeen ilmoittaa, että yhteyttä ei ole. Tämä kun olis esim. Helsingissä niin asia olisi hoitunut ajat sitten. Täällä selitellään vaan jotain höpöjä !

 8. Onko kukaan ottanut yhteyttä ylempään ”tietäjätasoon”? Kenellähän ois selitys jo viikonmittaiseen tv-pimentoon? Toisaalta ja taas toisaalta, hyvää tekee rauhoittua radion ykköskanavan kuunteluun. Nettiuutisia voi sentään seurata.

  Lukkarisen Irjan sanoin ” Kyllä minnuu niin suututtaa” . Hän kun on salkkari sekä kauniit ja rohkeat-fani. Eikä omista nettiä.

 9. Lukkarisen Irjan sanoin ” Kyllä minnuu niin suututtaa” . Hän kun on salkkari sekä kauniit ja rohkeat-fani. Eikä omista nettiä.

 10. Uskokaa pois tämä on nyt konkreettisesti jo kaikkien huomaamaa, jo aiemmin maintsemaani:
  Päättäjien jo kauan harjoittamaa syrjäseutu rasismia parhaimmillaan.
  Ensin viedään varuskunnat, tiestön hoito laiminlyödään, samoin, kun muutkin liikenne yhteydet. Kuten TV kanavia karsittu viime aikoina pois syrjäseuduilta
  Olen ottanut S-posti ym. muitakin kautta yhteyttä eri päättäjätahoihin.
  Valtioneuvostosta ei vaivautunut edes huippuviestittelijä ministerikään. Ylen Tekninen johto vastasi asiallisella kirjeellä myös korkeimpien puolesta, etteivät voi vaikuttaa varsinkaan, kun päättäjät on jo vallan jakaneet kaupallisille tahoille.
  Että sellaista.

 11. Tulkaa tänne katsomaan televisiota.Ohjelmat menevät 24 tutia päivässä.Lupaa ei australiassa ole,kaikki on ilmaista.Ainoastaan Fox tel on maksullinen.Normaali television puolella on runsaasti ilmaisia kanavia,ja kuvan laatu on hyvä,Mainokset on joskus kiusana mutta eihän niitä tarvitse katsoa ,vaihtaa kanavaa.Lämmintäkin on kohtuullisesti vain 30 astetta tällä haavaa.

 12. Jos yhtään lohduttaa, niin Telian viihdepaketti näkyy moitteettomasti, joten hyvä hevosmies ajaa kelilä kun kelilä:-) Tosin se on kaupallinen, mutta sisältyy melkein tuohon nettiyhteyden kuukausimaksuun:-)

 13. Vuan tää viikon puhheenaihheet näkkyy vähä-äly kännykällä meleko ouvosti ja taitaa näkyy myös tietsikalla. Muut tuutista tulevat aihheet näkkyy hyvin. Johtunoonko tuosta aiemmin mainitusta ratiokelistä, aaettä, en tiijjä?:-)

 14. Äly hoi älä jätä kännikkömallissa näyttää myös heittävän surureunaa kommentin helmaan.
  Samaa tekee läppyrässäkin.
  Siis, jos tämä ei näy, on teksti vielä suruvaipan alla. Tulee esiin entistä uudemmalla kommentilla, jolle naamiaisasu puolestaan siirtyy.

 15. Hyvin näkyy silti. Joku päivitys tehnyt muutoksia.

 16. Onnea Tohmajärvelle !
  Siellä on joku kasvattanut Suomen suurimman kurpitsan.
  Pikkuista vaille kaikkien aikojen Suomen suurimman..
  Ja minun suurin kurpitsa on vasta kahvikupin kokoinen
  muut ovat sitten pienempiä

 17. Eipä meilläkään kasvanut kuin yksi sidettävän kokonen kurpitsa, niin ttä itelle hilloa saahaa. Normmaalisti on viety auton peräkärryllinen Rajan ryssäykseen tarvitseville. Jokunen pieni murikka olisi saatavilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *