3 comments for “Viikon puheenaiheet vko 26

  1. Erään lenkkipolkuni varressa on kalasääsken pesä. Tänään satuin näkemään kun lintu lähti siitä pesästä kantaen jotain. Luulin sitä tietenkin kalasääskeksi, mutta tavallisesti emot TUOVAT pesään ruokaa eivätkä kanna sitä pesästä pois. Nyt saatoin nähdä, että varis tai korppi varasti sääksen pesästä poikasen.

  2. Juhannuksen ilona meitä pieni metsäjäniksen jälkeläinen pyöri pihapiirissä Kaurilan rantamökillä. Pupu oli lähes kesy, kun ei ennen ollut tavannut ihmistä. Lapsemme lapset näkivät ensikerran metsäpupun pienokaisen noin viiden metrin päästä. Pupu oli pihapiirissä koko juhannuksen puputellen leikattua ruohoa poskeensa. Oli myös minulle kunnia opettaa lapsen lapsia puukon ja mato-ongen saloihin.

  3. Tänään Saimaan kanavan varressa lenkki tuli tehtyä vaimoni kanssa. Puuta kuljettava alus meni sulkujen välissä ohitsemme. Seuraavan sulun kohdalla alukseen nousi viranomaisia liuta. Ihmettelen minä, joka olen oppinut ajattelemaan. Meillä on harratajia ja on ammallisia koiran kouluttaji ja vielä 17-ihmistä voidaan salakuljettaa ilman paljastusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *