Lämmin kiitos muistamisesta!

LÄMMIN KIITOS värtsiläisille yhdistyksille: – Värtsilän Pitäjäyhdistys, Värtsilän Nuorisoseura, Värtsilän Sosiaalidemokraatit, Värtsilän Kisa, Suomi-Venäjä Ystävyysseuran Värtsilän Osasto, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Värtsilän Yhdistys, Värtsilän Kotiseutyhdistys, Keskustan Värtsilän Paikallisyhdistys, Eläkeliiton Värtsilän Yhdistys – ja seitsemälle ystävälle, joiden nimen julkaisemiseen en ole pyytänyt lupaa. – Kiitos, kun muistitte lahjalla täyttäessäni ison läjän tasavuosia!!

Erkki ja Ulla Lintunen Värtsiläpäivillä 2014

Kiitos myös teille, jotka Ullukan seuroissa annoitte lahjan Papinsäkkiin arvokkaan kirkkomme ulkomaalauksen hyväksi!!!

Paluumuuttaja Erkki Toivonpoika, Erik-ukin sylissä istuva Lintunen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *