Värtsilän urheilukenttä!

Värtsilän urheilukenttää on kunnostettu  tällä viikolla, sinne on ajettu kivituhka, ja Varonen on ollut sitä tasoittamassa ja lanaamassa.

Nyt joku oli ajellut kentällä eilisen illan t. yön aikana autolla siellä. Eikö mene ”pieneen mieleen” että autourheilu ei kuulu kentälle, jossa pelataan jalkapalloa, pesäpalloa tai kilpaillaan muuten:!!??!? Kiinni saatu tekijä on korvausvelvollinen maksamaan kentän kunnostuksen  kunnalle, ja asiasta ilmoitetaan eteenkin päin poliisille. Kisalaiset ovat raivanneet talkootyöllä kentän, mutta epäilen että ajelija ei ole vaivautunut käymään talkoissa eikä pelaamassa siellä jalkapalloa. Kenttä on kunnostettu kyläläisiä palvelemaan, ja innostamaan liikunta harrastuksissa, ei autourheilua ajatellen. ÄLÄ TULE KENTÄLLE JOS ET JAKSA KÄVELLÄ.

Terveisin Värtsilän Kisalaiset

1 comment for “Värtsilän urheilukenttä!

  1. Värtsilässsä on silloin tällöin tehty tuollaisia tihutöitä. Voisimmeko jotenkin auttaa heitä, jotka tarvitsevat pelisääntöjen rikkomista tai opettaa pelisääntöjä, jos eivät niitä tunne? On muistissa joitakin tekosia, jotka eivät oikein sovi nimenomaan talkootyön jatkoksi. Sellainen epäilys on mieleen tullut, että tässä saattaa olla ihan ryhmätoimintaa. Seurataan tilannetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *