Niirala Shopping Village

Kuva: Niirala – Portti Itään ja Länteen

Mitä saadaan, kun joulupukin ja pakkasukon kohtaamispaikka ja 1,5 miljoonaa vuosittaista rajanylittäjää yhdistetään? Tietenkin kansainvälinen kaupan ja liikenteen keskittymä, jossa on rajattomat mahdollisuudet.

Niirala Shopping Village nousee EU:n itäisimmän raja-aseman äärelle. Nyt haemme toimijoita ja sijoittajia, jotka haluavat hyödyntää alueen mahdollisuudet. Tule tekemään monipuolista koko perheen ostoskylää, nykyaikaista pysähdyspaikkaa ja logistiikan keskusta! Tällä alueella tila tai mahdollisuudet eivät lopu kesken.

Niirala Shopping Village nousee EU:N itäisimmäin raja-aseman äärelle. Nyt haemme toimijoita ja sijoittajia, jotka haluavat hyödyntää alueen mahdollisuudet. Tule tekemään monipuolista koko perheen ostoskylää, nykyaikaista pysähdyspaikkaa ja logistiikan keskusta! Tällä alueella tila tai mahdollisuudt eivät lopu kesken.

Pietari entistä lähempänä
Niiralan alue ja sen lähiympäristöt ottavat tulevina vuosina jättiharppauksia eteenpäin: Sortavalan alueelle on noussut kiinnostavia matkailukohteita ja majoituspaikkoja. Pian valmistuvan uuden Pietari-Sortavala-valtatien myötä matkaa rajalta Pietariin tulee vain noin 300 kilometriä. Pietarin ostovoimaiset matkailijat voivat entistä helpommin suunnata Laatokan rannoille. Samalla monia varmasti houkuttaa poiketa Niiralan kautta myös Suomen puolelle.

Parhaat paikat vielä tarjolla
Niirala Shopping Village on jo nyt idea, maata, kadunpätkä ja mahdollisuudet tarjoava kaava. Alueelle voi rakentaa vähittäiskaupan suuryksikön, kioskin tai mitä tahansa siltä väliltä. Kunta omistaa maat ja neuvottelee ehdot. Haemme nyt rohkeita sijoittajia ja yrittäjiä. Varhainen lintu madon nappaa ja nopeat syövät hitaat!

Lähde: Shopping Village

58 comments for “Niirala Shopping Village

 1. hyvä kirjoitus mutta panostus 20v myöhässä

 2. Toisaalta taas ajankohtainen, Rajapysäkki vapaana lippusiimalla eristettynä. Piti syödä lauantaina Kiteellä.

 3. 600 000 ylittäjää vähemmän kuin huippuhetkinä sanoo:

  Niinpä, turhaa kulunkia koko pilvilinnojen rakentelu:

  Vuonna 2010 rikkoontui miljoonan ylittäjän raja ja vuonna 2013 ylittäjiä oli ennätykselliset 1,6 miljoonaa. Vuonna 2017 rajanylittäjiä oli runsaat 1,2 miljoonaa.

  Rajanylitykset taas menossa laskusuuntaan. kohta samalla tasolla kuin 2010 melkein kymmenen vuotta sitten. Vähennystä kohta 600 000 huippuaikoihin nähden, eikö herättele yhtään ajatuksia tämän projektin tarpeellisuudesta ?

  Tämän projektin ohitse on aika ajanut ja kovaa vauhtia ohi.
  Kalasopan lämmitys kun on vaikeaa, se tiedetään entuudestaan miten siinä tahtoo käydä.

  Ajantasalle nuo projektien suunnittelijat ja vetäjät ! Silkkaa rahan tuhlausta tämä.

 4. kalasopan lämmitys iliman asianmukasii vehkeitä tahtoo olla huisin vaikeeta, mutta hyvän kahvin suapi aikaan tällä
  ohjeella: Ensin laitettaan poroja ja sitten vettä,,,,, jos soppii:-)
  PS: Mies sanoi vaimolle, että eiköhän keitetä kalasoppa, vaimo sano, jotta ei onnistu, ei oo kaloja.
  Mies sano, jotta keitithän sie eilenkii lihasopan, eikä meillä ollu lihoja:-)

 5. Vaalimaalla kuuluu avattavan outlet-myymälä-kylä. Semmonen se olis passanut Niiralaanki. Mutta ei vain.. mikä ihme siin on, että ei sinne mikään tai kukaan osu. Hoitaako tätä asiaa kukaan tai mikään?

 6. …..mutta onhan vielä uus-wärtsilän fabriques …….hähh…tohma-wärtsilässä

 7. Vaalimaalla suuri osa myynnistä on laskettu kotimaiselle kuluttajalle. Moottoritie vie ja tuo. Lappeenrantakin lähellä.
  Niiralassa edes kahvila ei menesty. Bensanhakijatkin ajaa ohi. Mistä tulisi ostajat??

 8. Ostajathan tulevat jos on jollakin jotakin myytävää. Yleensä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *