Kesän odotusta

Valkoposkihanhet Saarion peltomaisemasta

Tervehdys täältä pohjoisemmasta. Kyllä tänäkeväänä (kesänä) kesälämpimät antavat odottaa. Aurinkoisina päivinä häthätää +15 ast.lämpöö ja pilvisinäpäivinä +5 ast. Viimeviikolla usean ast. yöpakkasia mutta luonto kyllä herää nopeasti horroksesta. Aurinkoisilla paikoilla sini-ja valkovuokot aloittavat kukkimisen, varjoisissa paikoissa on vielä luntakin.
Jos jotakin kiinnostaa niin hauki kuti jäänalla, ahven on juuri kudussa, ensimmäinen hauki jo uistimella ja kissoille kalaa verkolla ja katiskalla, kyllä niille maistuukin. Muutamia kaloja itellekin syötäväksi.ja (naapureille), jopa Tohmajärvelle ja Kiteellekin, viemisiksi 🐟..

Luutalahti 23.5.2017
Kalle M. Väänänen

Korvasieni Värtsilän puolelta.

Vuokot kuvattu naapurin kukkapenkistä, itsellä ei ole kuin valkovuokkoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *