4 comments for “Viikon puheenaiheet, viikko 19

  1. Eihän meillä ole takatalvi jos otetaan vertaus perustaksi 70-luvuvun keväät. Kaustajärvellä vappun iltana kuljettiin kantavan jään yli kavereita tapaamaan. Silloin sää olosuhteet olivat vuodesta toiseen vakioita. Ilmaston muutos on tuonut vaihtuvat ilmat, joita on sää tieteilijöiden vaikeita ennustaa.

  2. Värtsiin on on ilmestynyt trumpilaisia kirjoituksia amerikankielellä. Voisiko joku kääntää niitä venäjäksi. Ymmärtäisin vähän paremmin.

  3. Roskapostit on siivottu pois.

  4. Nyt on ollut tapetilla viikon puheenaiheena kotisuomessa hallintarekisteri. Hallintarekisteri on idea, jonka ikääntyvät naisten keksivät vuosi-kymmeniä sitten. Heidän idea oli piilottaa suuret rahat patjan alle ja pienemmät sukanvarteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *