Kirjamyynnin jatkoaika

Kaustajärvi-kirjasta ennakoitua kookkaampi ja laajempi

Kirjaan tulevan tekstin ja kuvamateriaalin runsaus on yllättänyt toimikunnan ja kirjan taittajan positiivisesti. Siksi kirjan kokoa on päätetty kasvattaa suunnitellusta 20 x 22 cm koosta 22 x 24 cm kokoon. Myös sivuluku nousee ennakoidusta 300 sivusta ainakin 312 sivuun.

          Kirjoja on tähän mennessä tilattu ennakkoon kiitettävästi, noin 240 kpl. Painatuskustannukset tulevat katetuiksi, jos tilauksia saadaan vielä hieman lisää. Painatuskuluja lukuun ottamatta kirja tehdään talkootyönä. Kirja jätetään painettavaksi kesäkuun alussa.

Ennakkotilaamiselle jatkoaikaa

Kirjatoimikunta on päättänyt pidentää ennakkomyyntiä toukokuun loppuun saakka 28 euron hinnalla.  Ainutlaatuiseksi ja edustavaksi kirjaksi hinta on erittäin edullinen. Tilauksen voi tehdä tuttuun tapaan, Värtsi-verkkosivujen kautta.

          Korostamme että kirjan ennakkotilaus on tärkeä, jos haluaa varmistaa kirjan saatavuuden. Ennakkotilaukset ylittävä painos on melko pieni kattaen lähinnä viranomaisten, kirjastojen ja lähimyynnin tarpeet. Kirjasta tuskin tullaan ottamaan lisäpainosta.

          Kirja julkistetaan ja luovutetaan ennakkotilaajille Siltajuhlilla 15.7.2017 ja siitä viikon kuluttua Värtsilä-Päivillä. Kirjan voi tilata myös Kylätalolta noudettavaksi tai kotiosoitteeseen postitettavaksi. Postituskulut maksetaan kirjaa lunastaessa. Huomioiden kirjan uuden koon postituskulut nousevat aiemmin arvioidusta.

 

Kirjaterveisin,

Kaustajärven kirjatoimikunta

4 comments for “Kirjamyynnin jatkoaika

 1. Hyvä niin, että kirjasta tuleekin oletettua suurempi,
  eikä päin vastoin.

  Kuten tekstistä käy ilmi, olemme nyt loppusuoralla ja
  leipäteksti on tarkoitus saada painoon kesäkuun alussa.

  Olkaatte vielä kärsivällisiä, niin kirjan tilaajat kuin kirjatoimikunnan
  tiedotteita lukevatkin. Huomasin lehdestä, että Tohmajärven
  historian jatko-osan kirjoittajakin on valittu. Ja eikös joskus ollut
  puhetta Värtsilän historian jatko-osistakin?

  Eiköhän tämä pienen Kaustajärven yhteinen hanke sulaudu
  sopivasti tuohon historiikkien ketjuun, näin Suomi 100 merkeissä.

 2. Innolla odotetaan.. Pitääköhän sitä siltaakin hiukan suuren, että kaikki kirjan noutajat sopivat sillalle.

 3. Kyllä nelikaistainen ja katettu silta on jo suunnitteilla…

 4. Alpo ole huoleton, sillan kantavuus on 60 tonnia ja tietä riittää etu ja takapuolelle siltaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *