2 comments for “Kierrätysmarkkinat

  1. Tänään kierrätin itseäni kaapeilla ja komeroilla inventoiden tarpeellisia ja tarpeettomia tavaroitani. Keräsin myös pihamaalta talven aikaan puista tippuneet oksat ja vein polttopaikalle. Poltin siinä myös muuta palavat roskat. Meinasin tulla melkein hyvälle tuulelle kun sain roskat poltetuksi.

    Sitten kuulin uutisista, että Suomessa on aivan liian vähän roskaa. Etenkin juuri sitä poltettavaa roskaa. Siihen hävisi minun alkava hyvä tuuli. Minulla on ollut oikein kunnia-asia tehdä roskaa niin vähän kuin mahdollista, ja nyt uutisten mukaan sitä pitäisi tehdä aina vain enemmän.

  2. Huomenna 8.5 klo 17.00 alkaa kylätalolla ko.markkinat.Muilta kyliltä kuultuna tämä tapahtuma on saanut hyvät kehut.Tervetuloa katsomaan ja kuulemaan kierrätyksestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *