Lasten hiihdot.

Lasten hiihtokisat pidettiin 26.3. urheilukentällä, ladut olivat loistavassa kunnossa, ei roskia, kovat pohjaltaan ja ajettu lauantaina, vartavasten  kilpailua silmällä pitäen. Keli ei ollut mitä loistavin, mutta saatiin kolme innokasta hiihtäjää latusille. Pienin hiihtäjä hiihti pisimmän matkan ja eka kiekolta saapuessa tuumasi vaan että jaksoimpahan. Isommat pojat näyttivät maaliin saapuessaan tosiaan suuren maailman tyyliä, kaatuessaan maaliviivan ylityksen jälkeen.

Todettiin puheenjohtajan ja ajanottajien kanssa että seuraavia kisoja 2.4. -17 klo 13.00 ei pidetä, kun ei ole innokkaita hiihtäjiä, ja jos keli on samanlainen hiihtovarusteet voi laittaa varastoon. 

Hiihdetään ensi vuonna aikaisemmin.

 

Värtsilän Kisa ry

1 comment for “Lasten hiihdot.

  1. Kyllä ovat urheita kilpailijoita kaikki kolme. Kiitosmaininta vielä kuvaajalle. Tuo kilpailija numero 198 on saatu ikuistettua niin hyvin, että tuota onnellisen kilpailijan ilmettä katsellessa päätin olla hyvällä tuulella ainakin tämän päivän. Varmaan moni muukin tulee hyvälle mielelle. Kiitos Värtsilän Kisalle että jaksatte yrittää !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *