Laturetki

Eilen hiihdettiin tosi hyvässä ja kauniissa kevät säässä laturetki. Aurinko kimalteli hangilla ja antoi hiihtäjille punaiset posket ja hyvän ulkoilumielen. Hiihtäjiä lähti matkaan kaikkiaan 56 ja 12 hiihti vain lyhyemmän kuuden (6 ) km lenkin, toiset taivalsivat pitkän n. 27 km laturetken. Latuset saivat kiitosta kunnosta sekä reitin vaihtelevuudesta maastossa. Värtsiläläisiä oli reitillä 11. Oli taas monta yhtäaikaista tapahtumaa, ja MM-kisat veroittivat myös varmasti osanottajia. Mutta KIITOS kaikille hiihtäjille, kun jaksoitte kannustaa hiihtämällä meitä laturetken järjestäjiä. Ja kiitokset Kisankin puolesta montulla laskiaistapahtumaan osallistuneista.

Terveisin Värtsilän Kisa ry

1 comment for “Laturetki

  1. Värtsilän Kisalle iso kiitos laturetken järjestämisestä.Hienoon kuntoon oli latuset saanut ratamestari Erkki Kinnunen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *