1 comment for “Joulupukki ja Pakkasukko tapasivat rajalla Niiralassa

  1. Olipa mukavaa tutustua tämänhetkiseen Suomi-Venäjä yhteystoiminnan tilaan. Varsinkin Sortavalan tanssiesitykset palauttivat muistiin 1990-luvulta Värtsilän seurakunnan ja Venäjän Värtsilän yhteydet työläisasutusneuvoston toimeenpanevan komitean puheenjohtajan Juri Panovin aikana. Tehtiin yhtä sun toista, esimerkiksi lastentarhan hyväksi. Monta säkillistä vaatteita vietiin Sortavalan koululle. Vastaaotto oli sydämellistä. Ja on hyvä tietää, että mde emme sinne tunkeutuneet, vaan meitä pyydettiin pappilassa.

    Mielessäni on eräs tärkeä projekti ensi kevääksi. Kerron siitä joskus uudenvuoden puolella.

    Tähän toimeliaisuuteen ei tarvita EU:n lupaa!

    Tulevaisuuden puolesta puhuu Värtsilän koulun aktiivisuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *