Pieni pyyntö toimitukselta

Jos voisin mitä nöyrimmällä tavalla lähestyä lukijoita pienellä pyynnöllä. Jos joku postilaatikkoomme lähetetty juttu on tarkoitettu johonkin tiettyyn ajankohtaan julkaistavaksi, tai nimenomaiseen aiheeseen liittyvä, pyytäisin, että siitä olisi jutun yhteydessä pieni selvitys tahi vinkki, jotta meikäläinen, vähän hitaanpuoleisesti asioita tajuava, tämän myös ymmärtää. Tänne lähetetyistä jutuista osa on ihan käytyännön syistä varmasti jäänyt julkaisematta. Jos tästä on aiheutunut lukijoille harmia ja mielipahaa pyydän tätä mitä nöyrimmin anteeksi. Kaikki jutut ovat tervetulleita, ja niitä onkin tullut runsaasti, mistä kiitokset kaikille lukijoille. Toivotamme lukijoille mitä parhainta syystalven jatkoa.

Leo O Härkönen.

10 comments for “Pieni pyyntö toimitukselta

 1. Oikein hyvin on mennyt vartsi.net in toimittaminen. Olisi esikuvaa monelle pitäjälle eri puolilla Suomea. Siinä sivussa on yksi kyläkin, Kaustajärvi, ollut aktiivinen. – Se mikä tässä vanhaa ukkoa harmittaa ja kismittää, ovat nuo epäselvät kommentit – http://www./
  eikö niitä voisi mitenkään torjua? Siivotaanhan polut ja tietkin roskista. Miksei nettipolkua? Anteeksi e.m. nimimerkki, että sait minut hermostumaan! -Vai oliko se myös tarkoituksesi??? Näytä naamasi, jos olet ihan aikuinen!

 2. Kyllä kai nuo täysin Värtsiin kuulumattomat htp:/www – kommentit ovat bittivirtojen ihmeellisiä teitä tähän lehteen kulkeutuneet. Vaikeaa niitten torjunta kait on, paitsi toimituksen ylenmääräisellä valppaudella. Eihän noissa kyllä ISIS:in riveihin ketään värvätty, joten aika vaarattomia ovat.

 3. Minulta on nähtävästi jäänyt jotain viestejä näkemättä, koska en ole huomannut, että Värtsin toimittajaksi on jossain vaiheessa tullut Leo O Härkönen. Känykkäversiossa kun ei ole noita ”yläpalkkeja” kuten yhteystiedot ym..

  Hieno juttu ja tervetuloa vastuunalaiseen virkaan Leo. Edelliset toimittajat ovat kertoneet jotain itsestään. Voisiko toivoa, että sinäkin..

 4. Yhdyn Alpoaatoksen toivomukseen.

 5. Jäitä hattuun hölöttäjät. Olen Leon isän viimeisiä vaiheita nähnyt silmätysten, kun hän sairasti kotona. Leon isä niin kuin minun isäni pitivät Suomen itsenäisenä ja pelastivat omalla panoksellaan länsimaisen elämän muodon missä elämme.

 6. Mitä Esko Tarvainen tarkoitat hölöttäjillä?
  Näytät pitävän puolesi hölötyksessä Värtsi verkkolehdessa.

 7. Mielellänihän minä kerron itsestäni. Ensin kuitenkin täytyy sanoa, että minun työjakso Värtsin varsinaisena toimittajana on varsin lyhyt ja lähenee jo loppuaan. Tarkemmin sanottuna 29.11.taitaa olla viimeinen työpäivä tällä erää. Tosin olen ennenkin palannut Pitäjäyhdistyksen palvelukseen, oltuani välillä toisaalla. Joten ehkä kohdataan näissä merkeissä vastaisuudessakin. Helpoiten minut voi värtsiläläiset ja muutkin muistaa eräästä tapahtumasta vuodelta 1990. Silloin tulivat ensimmäiset suomalaiset paluumuuttajat rajan yli Niiralassa, silloisesta Neuvostoliitosta Suomeen. Siinä olivat minut äitini ja isoäitini Katri Härkönen ja Linnea Mäki. Itse olin tullut paria kuukautta aikaisemmin. Presidentti Koivisto oli silloin antanut mahdollisuuden inkeriläisille ja suomalaisille palata halutessaan Suomeen Venäjän Karjalasta ja mualtakin. Isoäitini oli ollut poissa synnyimaastan noin 60 vuotta. Itse opiskelin ensin Tohmajärven lukiossa ja myöhemmin Savonlinnassa, Joensuun yliopiston KVL:ssä. Armeijassa olin ja eri töissä. L.

 8. Kiitokset Leolle esittäytymisestä! Tulin samoihin aikoihin – paluumuuttajana – Värtsilään. Samalla kiitän myös työstäsi Myllymuseomme hyväksi menneenä kesänä! Toivottavasti olet paluumuuttaja Pitäjäyhdistykseen sitten, kun on sen aika.

 9. Harmi, että Leo O Härkösen työ tässä lehdessä loppuu. Leolta on ehtinyt olla vain muutama ”pienehkö” juttu lehdessä, minä olen tykännyt niistä ihan senkin takia, että hänen suomen kielensä on hyvää! En tiennyt, Leo, taustastasi, kääntäjäkoulutuksen opinnot ovat onnistuneet. Jos nyt työ Värtsissä loppuu, eihän se estä kirjoittamasta tähän lehteen. Jään odottamaan.

 10. Kiitos kaikille lämpimistä sanoista. Hyvä suomen kieli on kyllä mummoni ansiota, hänelle puhuttiin aina suomea kotona. Aion kirjoitella Värtsiin myös ”siviilissä” joistain mielenkiintoisista aiheista. L.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *