Riistamajan perhepäivätapahtuma 13.8

Värtsilän Riistamiehet ry järjesti viime lauantaina 13.8. valtakunnallisen perhepäivätapahtuman Riistamajalla, jossa sai tutustua metsästysseuran toimintaan.

Leppoisa pilvipouta sää suosi kävijöitä joita iltapäivän aikana oli kaikkiaan n. 60, joista puolet oli lapsia.

Riistamajalle oli järjestetty riistapolku, johon kaikki lapset osallistui opastuksen kanssa. Suosituimmaksi rastiksi osoittautui ammunta, jossa sai ampua ilmakiväärillä pahvimetsoja ja riista-aiheisia metallihahmoja.

ammuntaa1

ammuntaa3

ammuntaa2

Kun muulta touhulta malttoi, pääsi maistamaan muurinpohjalettuja omenahillon kera..

lettuja

Kuvat: Alpo Rummukainen

 

 

2 comments for “Riistamajan perhepäivätapahtuma 13.8

  1. Lapsille ja nuorille järjestetyt tapahtumat ovat arvokasta työtä. Tämänkin perhetapahtuman suosio oli vertaansa vailla. Kiinnostaisi tietää mitä muita tapahtumia tai tehtäviä siellä riistapolulla oli. Kaikki mahdollinen kannattaisi kertoa meille muillekin. Varmaan on sellaisiakin perheitä, jotka eivät jostain syystä päässeet mukaan.

    Kiitos emännälle hyvistä muurikkaletuista ja hillosta !

  2. Tuo ilmakivääriammunta saattaisi olla hyvä kipinä ampumaurheilulle. Luulen että kaikkia ei metsästys kiinnosta, mutta tarkkuusammunta saattaisi joitakin kiinnostaa. Ihan hyvä rasti. Siinä oli kahdella ohjaajalla täysi työ.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *