Värtsilän Nuorisoseura ry:n vuosikokous

Maanantaina 13.6. pidetyssä Värtsilän Nuorisoseura ry:n vuosikokouksessa päätettiin seuran johtokuntaan jäsenet. Seuran puheenjohtajana jatkaa Veijo Tikka. Johtokunnan jäseniksi valittiin Anneli Kunnas, Jouko Jääskeläinen, Teemu Koljonen, Matti A. Jaatinen, Matti J. Jaatinen ja Tuomo Hyttinen. Sihteerinä toimi Lea Tikka.

Share

2 comments for “Värtsilän Nuorisoseura ry:n vuosikokous

  1. On kyllä hienoa ja antaa tulevaisuudenuskoa kun pitäjässä on nuorisoseura muinaiseen malliin. Ikärajoituksiahan ei seuran jäseneksiliittymiselle liene kunhan vain ovat muuten tolkussa ja kohtuukansalaisia.

    Olisi mukava kuulla seuran toiminnasta muutakin kuin johtokunnan koostumuksen.

  2. Ensi kesänä nuoret ja suunnistuksen puremat viriilit ihmiset kokoontuvat Joensuuhun Jukolanviestin merkeissä. Tänään ja ensiyönä kansainvälinen tapahtuma Jukolanviesti on Lappeenrannassa.
    Aamulla laitoimme polkupyörät auton kyytiin ja eväät reppuun. Matkasimme Jukolanviestin kisa-alueelle. Metsäautotien varteen jätimme automme ja polkupyörillä kiertelimme Jukolanviestin kisa-alueella. Jukolan viesti on suuri tapahtuma, koska osallistujien määrä on suuri kokonaisuudessaan pienen kaupungin väkiluku.
    Tämän päivän retki oli ekstreemeä, kun tuuli tuiversi ja vettä alkukesän pilvistä tuli kaatamalla. Me nautimme retkestämme ja vaihtelevista säistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *